HOOFDPAGINA      

maandag 14 maart 2011

Er wordt gezwendeld met uw pensioen

Kamp wil snel hogere pensioenleeftijd, maar dat niet alleen.
Het zijn van die gluiperige berichten, dar er wordt nagedacht over een geheel nieuw pensioenstelsel. Wees op uw hoede, dit stinkt naar oranjezwendel. Het doet denken aan gekunstelde constructies, die er op neer komen, dat ze kunnen doorgaan met grote pensioenen beloven voor gelijkblijvende premies om stemmen te trekken en hun zakken te vullen. Op het moment, dat de pensioenen uitgekeerd moet worden is er natuurlijk geen geld, want dat zit dan in de zakken van Oranje en hun aanhangers.
Voor pensioenen bestaat geen nieuw systeem, zolang mensen gewoon dood gaan. Pensioenfondsen sparen de door verzekerden opgebrachte premies, beleggen deze premies om de geldontwaarding bij te houden en een klein rendement te maken. Premies worden berekend op basis van de toegezegde uitkering en de sterftetabel, waarin precies staat hoe oud mensen gemiddeld overlijden. Allemaal harde gegevens, waar niets aan te vernieuwen valt en niets aan te veranderen valt. De enige variabele in de premieberekening is de hoogte van de toegezegde uitkeringen. Alles wat dus de naam vernieuwing of nieuw stelse of systeem draagt is zwendel.
Trap niet in deze nieuwe oplichtingstruc van het oranjeregime om hun mislukte koninkrijk te rekken over uw rug, want u zit straks met een gehalveerd pensioen. Neem meteen maatregelen, geen halve maar hele maatregelen. Meteen lid worden van de Republikeinse Moderne Partij of de RMP doneren.
In 1950 werd de Nederlander gemiddeld 61,25 jaar in 2008 76,5 jaar. Een verhoging van de pensioenleeftijd is dus wél gerechtvaardigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten