HOOFDPAGINA      

vrijdag 8 januari 2016

Wereldvreemde besluiten Oranje-bewind over asielzoekers

Rutte verkoopt weer eens wereldvreemde oranje blabla over asielzoekers. Zij zouden zich 'onconditioneel' moeten aanpassen aan onze waarden en normen aldus de studentikoze oranje-premier.
Ja, dat mijnheer van Oranje Nassau en Rutte dat goed zou uitkomen begrijpen we wel en dat begrijpen de asielzoekers ook heel goed. De praktijk zal echter anders gaan uitwijzen en dat weten de heren Rutte en Van Oranje Nassau, alsmede de asielzoekers maar al te goed.
Ook de oranje mijnheren Asscher en Dijkhof blaten over beschaafde en goed opgeleide asielzoekers, die ze wel even aan het werk zullen helpen. Mijn zolen, na 10 jaar blijkt amper 30% van alle asielzoekers een baan te hebben van 30 uur of meer. De aanrandingen in Keulen hebben de ware aard van de vluchtelingen bloot gelegd en het ware probleem. Ze lachen de autoriteiten gewoon uit.

Toch iedere keer weer probeert de Oranje-regering het volk te misleiden, met alibi gedrag en alibi blabla, want noch de heer Rutte, noch de heer Van Oranje Nassau is van plan werkelijk wat te gaan doen tegen de tsunami aan immigranten.
De belangrijkste reden hiervoor is het gegeven, dat de familie Van Oranje Nassau zelf immigranten zijn, kunnen dus niets zeggen en de asielzoekers weten dat natuurlijk, vandaar! Rutte is een dienaar van Oranje en die kan dus ook niets zeggen, zonder zijn broodheer in het nauw te brengen
En daarom zitten wij overvol met immigranten, waar andere EU landen zoals bijvoorbeeld Slowakije en Hongarije gewoon weigeren om ook maar een vluchteling op te nemen. Dat terwijl ze over plenty ruimte beschikken.
Het Oranje-bewind is het lachertje van de EU.
Ik erger mij daar groen en geel aan. Wat mij betreft stopt Nederland vandaag nog met vluchtelingen op te nemen tot er een eerlijke verdeling over de EU plaatsvindt.
Bent u het mer mij eens........
Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP


Update:
Rutte in Buitenhof van 10-1-2016
Naar aanleiding van de 'massa-aanranding' in Keulen stelde Rutte dat Nederland niet bang hoeft te zijn dat "door de stroom mensen uit een andere cultuur" onze normen en waarden worden afgezwakt. "We gaan geen enkele concessie doen aan wat wij hier in de afgelopen eeuwen hebben opgebouwd; een samenleving waarin iedereen gelijk is. Blank en zwart, man en vrouw, homo en hetero." Bron Nu.nl
Naïef wereldvreemd gezwam van de oranje-premier.
Kijk even naar al die moskeeën, hoofddoeken en burka's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten