HOOFDPAGINA      

dinsdag 26 januari 2016

Pas na 3 jaar hereniging familie asielzoekers toestaan

Denemarken wil pas na drie jaar familie van asielzoekers toestaan zich te herenigen in Denemarken en dat is een uitstekende maatregel, om de vluchtelingenstroom in te dammen.
Het oranje-bewind toonde zich tot dusver te arrogant om asielzoekers te laten mee betalen aan hun eigen opvang, zoals Duitsland en Denemarken dat inmiddels doen, dus zullen ze ook wel te veel grootheidswaanzin bezitten om een hereniging met familie pas na 3 jaar toe te staan aan asielzoekers.

Oranje, zelf immigranten, strooit u zand in de ogen met onnozele, niets zeggende voorlichtingsavonden in uw gemeenten, om er vervolgens 1000 vluchtelingen neer te duwen.


Denemarken kwam tot de maatregelen, omdat de exorbitante aantallen vluchtelingen hun welvaart aantasten.
Die arrogante oranje-kwallen zoals Samsom beweren doodleuk dat NL dat allemaal wel aankan. Het zal wel zelfmoord-gezwets zijn tegen beter weten in want ieder weldenkend burger begrijpt dat het enorm ten koste van onze welvaart gaat.
In 2016 worden het zeker boven de 100.000 vluchtelingen en dat kan Nederland niet verwerken.

Kom in opstand tegen het Oranje-regime, niet alleen op straat in uw gemeente, maar word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de onze partij. Dat heeft tenminste blijvend effect.

Het Oranje-regime, waartoe ook Wilders behoort, kan het niet maar wij van de Republiek kunnen het wel. Wij stoppen die stroom aan vluchtelingen naar ons land. Sluit u bij ons aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten