HOOFDPAGINA      

maandag 7 september 2015

EU dwingt NL tot onevenredig veel vluchtelingen

De Europese Commissie heeft nu weer bepaald dat Nederland 7214 extra asielzoekers moet opnemen en Frankrijk 24031. 
Worden de asielzoekers eerlijk verdeeld binnen de EU hoeft Nederland maar een fractie op te nemen van wat Frankrijk opneemt.
Frankrijk heeft 114 inwoners per km2 land, Nederland heeft er 450 per km2 land. In 2013 had Frankrijk 56.000 asielaanvragen. Frankrijk is qua oppervlakte 25x groter als Nederland. In de bergen valt moeilijk te wonen, worden die in mindering gebracht is het zeker nog 15 keer groter dan Nederland.
Ons quotum voor 2013 kan als volgt worden berekend:
 (56.000 / 15) / (450/114) = 975 asielaanvragen. 1/57 deel van het aantal Franse asielzoekers.

Voor de laatste herverdeling van de extra asielzoekers betekent dat Nederland 1/57 had moeten krijgen van de 24031 van Frankrijk oftewel 421 extra vluchtelingen.

Het is krankzinnig, dat het Oranjeregime deze buitenproportionele aantallen maar blijft accepteren van de EU.
Laat Oranje barsten en steun ons voor de Republiek want wij zullen ons wel verzetten tegen deze buiten proportionele belasting van ons land. 

De Europese Commissie ontziet de Baltische landen. Estland neemt 373 vluchtelingen op, Litouwen 780 en Letland 526. 
Extra krankzinnig, omdat juist in die landen de meeste ruimte is. 

De slappe oranje zakken doen niets, de enige mogelijkheid hier wat tegen te doen is de Republikeinse Moderne Partij in de Tweede Kamer voor de Republiek. Steun ons.

Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP

Nog afgezien van deze onevenredige verdeling heeft al het gekrakeel toch geen zin. Ze komen toch, de komende jaren in miljoenen aantallen per jaar.
Een oplossing is er eigenlijk niet. Wel kan men logisch handelen en dat is de stroom onderbrengen in EU landen waar nog ruimte is, Hongarije, Bulgarije, de Baltische staten enz. . De kosten hiervan voor rekening van de Europese Commissie. Verder proberen een enclave voor vluchtelingen in de regio te creëren met bescherming van de VN en geld van de EU.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten