HOOFDPAGINA      

maandag 2 december 2013

Het Oranje-regime blijft moeilijk doen tegen de hoeren

Eerst werden prostituee's verdreven van de seksboten in de Vecht, omdat er vrouwenhandel zou plaatsvinden. Nu is het zelfs zover dat de dames ook niet meer met een eigen coƶperatie de boten mogen gebruiken voor hun beroep. Het waterschap van de Vecht heeft de huurovereenkomsten van de boten opgezegd en verstrekt geen nieuwe.
De gemeente Utrecht beloofd nu wel, dat er vervangende ruimten worden gezocht of gebouwd voor de prostitutie, maar dat is een lauwe toezegging die zomaar weer kan worden ingetrokken. Of de gemeente verziekt het door jaren te wachten met een vervangende locatie.
Het komt erop neer dat het Oranjebewind langzaam maar zeker toe werkt naar een algeheel verbod op prostitutie.
Voor de seksbranche heb ik goed nieuws.

De Republiek, die we al waren van 1588-1806, was tolerant, sociaal en zeer succesvol. De Republiek was zelfs het eerste land op de wereld, dat homo's erkende. Bij deze tolerantie past zeker ook erkenning en legalisering van prostitutie, door de staat.
Zelf ben ik voorstander van prostitutie. Honderdduizend(en) Nederlanders, waarvan 5% vrouw, maken er naar volle tevredenheid gebruik van (BRON) en ik zie al dat water niet branden over dwang en mishandeling. Natuurlijk komt dwang en mishandeling voor, zo realistisch ben ik wel, maar dat komt ook voor binnen huwelijken. Bewijzen kan ik het niet, maar ik vermoed dat de misstanden in beide groepen marginaal zijn. Beide groepen hebben dezelfde rechtsbescherming. Ook de dames van plezier kunnen naar een blijf van mijn lijf huis om maar wat te noemen
In de seksbranche gaat veel geld om en er zit veel geld. Mijn advies aan de branche is, voorzie mij van donaties om het Oranje-bewind te verdrijven, voordat het uw branche helemaal verbiedt.
Met de Republikeinse Moderne Partij halen we dan de Tweede Kamer en zitten we in de juiste positie om te zorgen dat prostitutie legaal blijft. Je kunt het namelijk niet maken de hele dag porno te tonen op internet en tv en prostitutie verbieden.
2 opmerkingen:

Mordanicus zei

Wel het Franse parlement stemt vandaag over een wet om hoerenlopen te verbieden.

Ben Van Herwijnen zei

@Mordanicus
Frankrijk gaat hoerenlopers beboeten ten minste die wet heeft de Assemblee met ruime meerderheid aangenomen. Nu moet de senaat nog akkoord gaan en dat maakt het land van toujours l 'amour het de hoerenlopers moeilijk om niet te zeggen onmogelijk om hun drang te volgen.
Dat is geen reclame voor Frankrijk en past niet bij de tolerantie van de Republiek, die ze van ons hebben overgenomen.

Een reactie posten