HOOFDPAGINA      

woensdag 18 juli 2012

Waarschijnlijk 'controleert' mevr. Van Oranje Nassau de redactie van het NOS journaal

Vandaag was er een zelfmoordaanslag in Syrië waarbij een minister sneuvelde en er was een aanslag op het gemeentehuis in Waalre in eigen land, waarbij het hele gemeentehuis werd verwoest.
Het viel mij allang op dat het NOS Journaal voortdurend te uitgebreid aandacht besteedde aan de opstand in Syrië. Een bekende truc van een regime onder druk, om de aandacht af te leiden van de binnenlandse problemen.
En ons binnenlandse probleem is Van Oranje Nassau en de Republikeinse Moderne Partij in een en hetzelfde land, waarbij slechts een van de twee aan het langste eind gaat trekken.
De aanslag van vandaag in Waalre is niet eerder vertoont in onze geschiedenis voor zover mij bekend. Het kan zo zijn dat een aantal vrijpostige en misdadige burgers gebruik hebben gemaakt van het gebrek aan gezag dat er momenteel is in Nederland, om een conflict met de overheid uit te vechten. Van Oranje Nassau heeft het te druk met de oppositie van de Republikeinse Moderne Partij met de Republiek en een President, terwijl de RMP het te druk heeft met oppositie tegen Van Oranje Nassau en nog niet in de positie is om gezag uit te oefenen in ons land. Voor het land is deze situatie zeer schadelijk en mevrouw, met haar enorme invloed, is degene die het referendum over de staatsvorm frustreert en dus blaam treft. Genoemd referendum is absoluut nodig om uit de politieke impasse te geraken waar ons land in zit.
Het NOS journaal van 20.00 uur besteedde 8 minuten aan de zelfmoordaanslag in Syrië en slechts 3 minuten aan de vernietiging van het gemeentehuis in Waalre. Hiermee proberend aan te geven, dat de aanslag in Waalre een incidentje is en de gebeurtenissen in Syrië van veel groter belang zijn voor het Nederlandse volk. Ja, ja mijn zolen. Een duidelijker bewijs dat Van Oranje Nassau een grote vinger in de pap heeft bij het NOS journaal, om binnenlandse problemen te verdoezelen, is niet te leveren. Het Nederlandse volk zal weinig weten van Syrië, maar weet alles van aanslagen in Nederland. De presentatie van het NOS journaal moet dit gegeven weerspiegelen. Overigens bracht het halfacht nieuws van RTL4 de beide gebeurtenissen wel in de juiste verhoudingen in beeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten