HOOFDPAGINA      

woensdag 18 juli 2012

Brand Waalre betekent oproer tegen Van Oranje Nassau-regime

Mevr. Van Oranje Nassau blijft niet langer buiten schot bij alles wat er gebeurt in Nederland. Sinds de oprichting van de Republikeinse Moderne Partij op 14 september 2000 geldt de ministeriële verantwoordelijkheid alleen nog voor de Oranjeclub, omdat in de Republiek de President gewoon zelf verantwoordelijk is voor al zijn doen en laten. De concept Grondwet voor de Republiek Nederland kent dan ook niet langer het begrip ministeriële verantwoordelijkheid.
Oproer in het land is oproer tegen het regime van mevrouw Van Oranje Nassau omdat hun nu eenmaal nog altijd alleen regeren.
De RMP is de enige oppositie en de RMP zorgt daarmee meteen voor een democratie, omdat het Nederlandse volk nu de vrije keuze heeft tussen Van Oranje Nassau met een koning(in) en premier of de Republikeinse Moderne Partij met de Republiek Nederland de minister-president en een President. Het is nodig, dat de voorzitter van de RMP de 1e President wil worden en ik wil dat ook. Na 5 jaar zijn de 1e presidentsverkiezingen en kan iedereen boven de 18 deelnemen.

Voorzover mij bekend werd in Nederland niet eerder een gemeentehuis in brand gestoken. Het is dan ook duidelijk een oproer tegen het regime en dat is nog altijd het Van Oranje Nassau-regime.
Sluit u alvast aan bij de RMP, want dit duidt op het einde van het Van Oranje Nassau tijdperk.
Lid van de RMP of doneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten