HOOFDPAGINA      

maandag 28 november 2011

De Nederlander begint zwaar af te wijken van andere Europese landen en de VS

De Nederlander kijkt zich suf naar het journaal en nieuwsuitzendingen van RTL. Ze kijken 100 minuten per week naar nieuwsuitzendingen, 20 jaar geelden was dat 60 minuten. De Nederlander begint een beetje achterlijk gedrag te vertonen, door naar nieuwsuitzendingen te blijven kijken terwijl hetzelfde nieuws al de hele dag op Internet heeft gestaan. In alle andere Europese landen hebben ze dat allang begrepen en hun kijkgedrag aangepast door minder te kijken naar nieuwsuitzendingen, voor de Verenigde Staten geldt hetzelfde.
Het is een persoonlijke mening, maar ik denk dat de Nederlanders blijven kijken om kunstmatig een soort vroeger gevoel, van een 'stabiel koninkrijk' met Juliana Van Oranje Nassau, Drees en Luns in stand te houden. Juliana Van Oranje Nassau, Drees en Luns zijn overleden, er zijn een miljoen Moslims hier neergestreken en talloze immigranten uit Balkan-landen, Polen en Bulgarije.
Bovendien is internet ontstaan, waar je real-time van alle nieuws op de hoogste wordt gesteld, inclusief beeldverslagen. En dan de klap op de vuurpijl op 14 september 2000, de oprichting van de eerste republikeinse partij in onze geschiedenis, de Republikeinse Moderne Partij.
Kortom de hele wereld is veranderd, en Nederland in het bijzonder, maar de Nederlander gaat steeds vaker naar het journaal en het halfacht nieuws van RTL zitten kijken. Stoppen ze met dat merkwaardige en sterk afwijkende kijkgedrag, breekt terstond de RMP door via internet en zitten we over een paar jaar in de Republiek Nederland met een President.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten