HOOFDPAGINA      

vrijdag 31 oktober 2014

De #WaMax handelsmissies zijn gebakken lucht

De Willem-Alexander-Maxima van Oranje Nassau handelsmissies leveren niets op, gebakken lucht.
De Hogeschool Windesheim deed een onderzoek naar deze missies en kwam tot genoemde conclusie.

Exact wat wij van de Republiek al dachten. Willem Alexander en Maxima kunnen uitstekend belastinggeld verbrassen en feestvieren, maar dat is dan ook alles.
Hun 'enorme populariteit' danken ze aan het feit dat iedereen wel geld wil verbrassen en feestvieren en niet wil denken of slechts sporadisch aan de harde kant van het leven,

Toch is ook die harde kant met onprettige maatregelen van het grootste belang om de boel aan de gang en een beetje leefbaar te houden.

Daarom, tijd voor de Republiek. Feestvieren kunnen wij natuurlijk ook allemaal, maar dan in een reële verhouding tot het serieuze politieke werk..

Lees het verslag van Hogeschool Windesheim...


Staatsbezoek Japan een fiasco
Lees ook het verslag van Marc v.d. Linden van RTL Boulevard hoe onheus alles en iedereen in het kielzog van #WaMax behandeld werd.

1 opmerking:

Mordanicus zei

Handelsmissies zijn een schraal aandenken aan de koning-koopman willem i - die vooral aan zijn eigen beurs dacht. Nee, als men in het buitenland nederlandse producten koopt, dan is dat toch vooral omdat onze goederen goed zijn en niet vanwege onze koning. Iig d duitse export lijdt echt niet onder de afwezigheid van de hohenzollern bij duitse handelsmissies, en geen mens laat franse wijn liggen omdat frankrijk geen koning/keizer meer heeft.

Een reactie posten