HOOFDPAGINA      

woensdag 1 oktober 2014

De PvdA verloochent de minister-president voor Oranje

Foto: Dagelijkse Standaard
Iedereen begrijpt, dat de minister-president in 1945 de opstap was naar de Republiek Nederland.
PvdA leider Drees was, tijdens een groot deel van diens leven, de verpersoonlijking van de minister-president en de AOW.
Drees zei zijn lidmaatschap van de PvdA in de jaren 70 op, uit onvrede over de koers van de partij.
Den Uyl heeft toen de PvdA nog een tijdje overeind gehouden, maar Den Uyl was al een oranje 'premier' en geen minister-president. En in tegenstelling tot de minister-president, doet een premier niets anders dan wat van Oranje Nassau wil.

De PvdA is afgezakt van de partij van de AOW en de minister-president, die het onder leiding van Drees was, tot een ordinaire oranje vereniging die niets anders doet dan in de Tweede Kamer verwoorden wat Van Oranje Nassau goeddunkt.
Lees ook.... PvdA Fryslan sloopt Samsom en Spekman
Het Nederlandse volk zit daar niet op te wachten en dus verdwijnt de PvdA.
De familie Van Oranje Nassau wordt gedoogd sinds Willem II in 1848 de macht moest afstaan aan het volk. Het is dus gewoon niet meer de bedoeling, dat via allerlei informeel gedoe een oranje-regering via een officieuze oranje premier exact datgene doet wat van Oranje Nassau opdringt.

In Nederland is het volgens de Grondwet de minister-president, die de ministerraad voorzit. De ministerraad beslist over het regeringsbeleid als geheel. Zo staat het in onze grondwet sinds 1983.
Overigens is de minister-president in Nederland overeengekomen en ingevoerd tijdens de vredesonderhandelingen tussen Nederland, de VS en GB in 1945.

De PvdA is van een republikeinse partij verworden tot een ordinaire oranjevereniging. Laat de oranje PvdA vallen en stap over naar de Republikeinse Moderne Partij. Een partij, modern, sociaal en tolerant, net als onze vroegere republiek van 1588-1806.

Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP

Geen opmerkingen:

Een reactie posten