HOOFDPAGINA      

dinsdag 25 maart 2014

Niemand staat boven de partijen in Nederland

Willem Alexander staat ten hoogste boven zijn eigen aanhang, maar komt niet verder dan tegen de Republikeinse Moderne Partij.
Ik verbaas me altijd over de onnozelheid die mensen aan de dag leggen met de veronderstelling dat van Oranje Nassau boven de partijen zou staan en dat dat ook geld voor burgemeesters.
Tot de RMP werd opgericht stond Van oranje Nassau boven hun eigen achterban want daar was niks anders dan achterban.
Sinds de Republikeinse Moderne Partij bestaat is er oppositie in het land. Willem Alexander staat niet boven onze partij, maar kan niet anders dan tegen onze partij zijn en wij zijn natuurlijk tegen hem.

Oranje-PVV Kamerlid Martin Bosma verweet burgemeester Van der Laan partijdigheid door diens uitlatingen over Wilders woorden over Marokkanen, die hij "verschrikkelijk naar en schandelijk noemde."
Ook een burgemeester staat niet boven de partijen want, die is altijd van de een of andere oranje-partij en de belangen van zijn eigen achterban zullen altijd het zwaarst wegen.
Het neemt niet weg, dat een burgemeester wat ons betreft gerust een mening mag hebben en die mening mag hij van ons gerust uiten.

Weg met dat gekunstelde oranje-bewind en Leve de Republiek.

Met mij eens?
Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of //www.republikeinen.org/bgdonatie.php" target="_blank">DONEER de RMP

1 opmerking:

Mordanicus zei

Het is beter om een president te hebben waarvan je weet van welke parij hij of zij is, en daarmee ook zijn/haar politieke overtuiging, dan een koning(in) wiens opvattingen geheim zijn. Helaas denken veel mensen dat geheime partijdigheid, hetzelfde is als onpartijdigheid.

Een reactie posten