HOOFDPAGINA      

vrijdag 14 maart 2014

Geen vriendjespolitiek maar voor wat hoort wat

In NL krijgen degene die Van Oranje Nassau het hardst steunen de mooiste posities. Heel normaal want in de VS doen ze exact hetzelfde. Degene die de President het hardst steunen krijgen de mooiste posities. De aanstelling van de nieuwste ambassadeur van de VS in Nederland is daarvan het mooiste bewijs.
Timothy M. Broas haalde3 $500.000 op voor de verkiezingscampagne van Barack Obama en hij wordt door de President beloond met ambassadeurspost van de VS in Den Haag.

De burgers in Nederland die zitten te schelden op het Oranjebewind, dat het allemaal vriendjespolitiek is, hebben min of meer gelijk, maar hun gelijk maakt niets uit. Het zijn de lieden die aan de kantlijn blijven staan.


Wat de Amerikanen doen zou je ook vriendjespolitiek kunnen noemen. De vriendjes van de President de beste baantjes. Natuurlijk zal dat incidenteel voorkomen, maar de hoofdstroom is anders. het gaat dan om VOOR WAT HOORT WAT.
Je moet dus eerst wat presteren of iets goed doen ten faveure van de (kandidaat) President, voordat een beloning volgt. Een volstrekte logische zaak en de RMP gaat hetzelfde te werk.

Iemand die ons sponsort of ruim doneert, mag rekenen op een beloning vroeg of laat. Te denken valt aan verkiesbare plaatsen op kandidatenlijsten en later politiek benoemingen als burgemeester, gouverneur van een provincie, ambassadeur enzovoort.

Dus, hebt u het net als wij bekeken met het oranje-regime, haat u die mensen, hebben ze u ooit benadeeld, of wilt u gewoon de Republiek?

Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP

Geen opmerkingen:

Een reactie posten