HOOFDPAGINA      

donderdag 14 februari 2013

Voor het raadgevend referendum heeft de RMP al hèt belangrijkste onderwerp; De Republiek Nederland

Zelf de oranje-kamerleden zijn vóór het raadgevend referendum. tot grote vreugde van de Republikeinse Moderne Partij.
Het belangrijkste onderwerp voor het raadgevend referendum heeft de RMP al en dat is natuurlijk, de Republiek Nederland met de minister-president en een gekozen President. Bingo!!!
De uitkomst van het referendum is niet bindend, maar zelfs de oranje-indieners erkennen nu al, dat de politiek een uitspraak van een grote groep burgers niet zomaar naast zich neerleggen.
De RMP wist dit natuurlijk allemaal al lang en de weg naar de Republiek via een referendum is nu keurig geplaveid door het oranje-legioen. Ze zullen wel niet anders gekund hebben, onder de druk van de RMP.
Het enige wat nog nodig is, is >100 leden voor de RMP en genoeg geld om aan de volgende Tweede Kamerverkiezingen deel te nemen.

Deze beperkingen in de ontwerptekst;
-Burgers kunnen een referendum aanvragen over een wetsvoorstel op een moment dat dat al bekrachtigd is door minister en staatshoofd, maar nog niet in het Staatsblad staat.
-300.000 handtekeningen vereist
is slim doen van de oranje-club om hun regime te redden, maar de geest is uit de fles en het referendum dat wij nodig hebben vindt gewoon plaats, onder druk van de RMP en het volk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten