HOOFDPAGINA      

maandag 5 november 2012

RTL verslaat de NOS, doet journalistiek leuke dingen maar vergeet nog wat

Bij de eerste openbare oranje-beëdiging heeft RTL de NOS verslagen. RTL was er wel tijdig bij om de beëdiging uit te zenden, de NOS niet en voor de NOS moest het nog een keer worden overgedaan. Bravo RTL.

Eerder scoorde RTL goed met het boven water brengen van veel ergere gevolgen voor de koopkracht dan het VVD/PvdA akkoord vermeldt, veel te hoge en valse declaraties van bewindslieden en met belachelijk  hoge uitgaven van belastinggeld voor de Groene Draeck, de zeilboot van mevrouw Van Oranje Nassau. Allemaal bravo, maar voor echt goed journalistiek werk ontbreekt er nog wat.

Het kan RTL niet ontgaan zijn, dat sinds 14 september 2000 de Republikeinse Moderne Partij bestaat in Nederland en dat sinds die datum 6 achtereenvolgende oranje-regeringen de 4 jaar niet hebben uitgezeten.
De RMP is de eerste republikeinse partij in onze geschiedenis. Onze geschiedenis is de Republiek van 1588-1806 en het is natuurlijk geen toeval dat het met alle oranje regeringen sinds de oprichting van de RMP fout gaat. Ik kan nu al mededelen aan RTL dat ook oranje-regering nr 7 vroegtijdig sneuvelt.
Bij iedere goede journalist moet dit verband inmiddels doorgedrongen zijn.

Daarom. Wil je nog een beetje geloofwaardige journalist of programmamaker zijn besteed je aandacht aan de RMP.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten