HOOFDPAGINA      

donderdag 22 november 2012

Het royeren van Bram Moszkowicz is politiek

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is mij geheel onduidelijk wat de rol van de oranjes in deze hele kwestie is. Waarom zouden deze omhooggevallen lieden zich van de heer Moszkowicz willen ontdoen? In welke zin vormt de heer M een bedreiging voor hun positie? Naar mijn weten heeft M zich nooit uitgelaten over de monarchie. U suggereert dat de oranjes achter het royement van M zitten, echter u verzuimt het om deze bewering te onderbouwen met argumenten. In de advocatuur zijn er genoeg (potentiele) vijanden van M, met of zonder de oranjes, die hem het liefst zien vertrekken.

Ben Van Herwijnen zei

@republicoflagrangia
De heer Moszkowicz is of was iemand met een grote bekendheid, een uitstekende opleiding, grote ervaring en een heleboel geld. Een flamboyant persoon.
Allemaal eigenschappen die afgunst oproepen bij idd zijn collega's in het recht, maar ook op hoger niveau. B. M zat daar toch maar frequent de show te stelen in RTL Blv
Hij heeft bovendien een uiterlijk, dat een President van Nederland niet zou misstaan en met een republikeinse partij in het land sinds 14/9/2000 dus een bedreiging voor Van Oranje Nassau.
Niemand wist of B. M nu voor Oranje of voor de Republiek was. Tot mijn stomme verbazing heeft hij zich na het definitieve royement, schoorvoetend uitgesproken voor de Oranjes en dat is erg jammer voor ons, maar hij kan altijd nog van mening veranderen.
Er komt vast een dag, waarop het B. M. duidelijk wordt waaraan hij zijn royement te danken heeft en dan staan wij klaar om hem bij onze partij te verwelkomen.
Een grote mijnheer als Bram Moszkowicz laat zich ongetwijfeld niet zomaar aan de kant zetten. Hij zal zeker terugslaan.

Een reactie posten