HOOFDPAGINA      

dinsdag 26 juni 2012

Het niet oranje gezinde deel van het Nederlandse volk steekt alle energie in vrijblijvend anoniem gezwetst

Ik verbaas me regelmatig over de grote aantallen lezers en reacties op sites en blogs die pretenderen politiek te brengen en zelfs pretenderen republikeins te zijn. Het is allemaal vrijblijvend, omdat ze geen plannen hebben de 2e Kamer in te gaan en veelal ook nog eens anoniem. Ze denken steun te vinden bij de zittende leden van de Staten generaal, die allemaal trouw hebben gezworen aan mevr. van Oranje Nassau. Te denken, dat je bij die kamerlieden steun vindt voor de Republiek Nederland en een President is zeer naïef.
De site van de eerste republikeinse partij in NL, de Republikeinse Moderne Partij sinds 12 september 2000, trekt nauwelijks kijkers, laat staan reacties, maar de RMP gaat dan ok voor het echte en ramt net zolang door tot de 1e President van de Republiek Nederland in Den Haag zit.
Het niet oranje gezinde Nederlandse volk is blijkbaar te bang om Van Oranje Nassau te laten vallen voor een President, terwijl ze diep in hun hart, dat eigenlijk heel graag zouden willen en huizenhoog blijven opkijken naar landen als Duitsland, Frankrijk en de VS.
Ik ben geen psycholoog en ook niet van plan het te worden. Politiek is overal politiek. In Syrië willen ze van Assad af en wij willen van Van Oranje Nassau af, die alleen nog gesteund worden door de Britten.
Ben je in Nederland republikein, ga je voor de Republiek Nederland en een President en steun je Duitsland en Frankrijk in plaats van Groot-Brittannië. In plaats van vrijblijvend te zitten zeuren hoe waardeloos Van oranje Nassau wel niet is, zeg je niets maar word je eerst lid van de RMP of je doneert de RMP, dan hebben je woorden daarna ten minste politieke betekening. Eén lid of donateur van de RMP heeft een grotere invloed dan 1000 leden van een van de oranjecl ubs.
Word vandaag nog lid van de RMP of doneer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten