HOOFDPAGINA      

woensdag 6 juni 2012

De RTL VI voetbalshow tegen Studio voetbal is als de RMP tegen Van Oranje Nassau

Ze zitten er al jaren, Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp, maar nooit keek men in grote aantallen. Plotseling is daar verandering in gekomen en heeft VI op RTL7 het NOS programma studio-voetbal ruimschoots verslagen. Het Studio Sportzomer van Jack van Gelder en de NOS is veel te stijf en te gespeend van humor en scheve schaatsen om de kijker te boeien, maar de zwart gallige humor van Johan Derksen met het toneelspel tuusen Wilfred Genee en Johan Derksen aangevuld met de grappen en grollen van René van der Gijp op VI RTL7 doet het uitstekend bij de kijker.
Het geheim is de lossere presentatie en het gebrek aan krampachtige serieusheid wat RTL zich kan permitteren in vergelijking met de NOS. Bij de NOS moet het allemaal op de oranje-publieke manier met chagrijnige gezichten, zonder humor en krampachtig serieus.
Hetzelfde geldt voor de politiek in Nederland met de Van Oranje Nassau-club en de Republikeinse Moderne Partij. Beiden moeten we resultaat boeken in het verschaffen van werk en welzijn aan de burgers, maar het is de manier waarop. Wij scoren makkelijker om de voetbaltermen te gebruiken, als de Van Oranje Nassau-club waar het veel te krampachtig en gemaakt aan toe gaat. Van Oranje Nassau-piolitici kunnen zich ook geen andere opstelling veroorloven, dan deze humorloze krampachtigheid en dat kunnen wij van de RMP wel. Daarom, sluit u aan bij de RMP want het is nog altijd, LEVE DE REPUBLIEK!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten