HOOFDPAGINA      

maandag 18 juni 2012

De trainer van de oranje-loser-club en mevrouw zelf moeten weg

Opnieuw heeft de oranje-loser-club verloren. Elke twee jaar doen ze dat tegenwoordig. Eerst wordt de natie vergiftigd met dat opgeblazen en gemaakte oranjegekwal, wat dan achteraf allemaal voor de flauwekul blijkt te zijn geweest.
Vroeger heette ons nationale voetbalteam het NEDERLANDS ELFTAL, omgeven door en gekleed in het Rood/Wit/Blauw en noemde alleen de oranje minderheid het Nederland elftal 'oranje'. Sinds 1988 loopt iedereen in en kwalt iedereen over oranje.
In 1988 overleed Drees en Drees was de verpersoonlijking van de minister-president, die de Britten en Van Oranje Nassau, onder druk van de VS in 1945 bij de vredesbesprekingen na WO II, moesten toestaan in Nederland. Voortaan moest Van Oranje Nassau de macht delen met een minister-president, als opstap naar de Republiek Nederland.
Van Oranje Nassau faalt niet alleen op het voetbalveld, maar ook in het besturen van Nederland. Sinds de oprichting van de Republikeinse Moderne Partij op 14 september 2000, zat en zit geen enkele regering de 4 jaar uit. De teller staat nu op 6 en ze zijn bezig met nummer 7.
Het feit dat de RMP bestaat betekent dan ook dat het gewoon tijd is voor de Republiek Nederland. In 2005 moest mevrouw Van Oranje Nassau het eerste landelijke referendum in ons land toestaan, toen nog over de EU. Ik met de RMP eis nu van mevrouw een referendum over onze staatsvorm, de keuze is dan voor/tegen de Republiek Nederland met de minister-president die we al hebben en een President. Op mij kunt u rekenen voor de eerste President van de Republiek Nederland, waarmee ik voor 5 jaar mijn intrek kan nemen in het Catshuis.
Schei uit met dat oranje-gekwal. Vergeet al die zittende oranje politci in de 1e en 2e kamer, die allemaal trouw hebben gezworen aan Van Oranje Nassau. Sluit u aan bij de RMP voor de Republiek Nederland. Met één Kamerzetel voor de RMP is de commotie nationaal en internationaal zo groot, dat een referendum over de staatsvorm onvermijdelijk is. Met een ruim vóór is de Republiek een feit.

3 opmerkingen:

Lex zei

"NEDERLAND ELFTAL"

Volgens mij hoort daar nog een "s" achter (genitief).

"Met één Kamerzetel voor de RMP is de commotie nationaal en internationaal zo groot, dat een referendum over de staatsvorm onvermijdelijk is. Met een ruim vóór is de Republiek een feit."

Helaas voor jou kan je net als de voorgaande 12 jaren ook de komende 12 jaar blijven dromen. Aan het eind van de rit kom je tot de conclusie dat je 24 jaar of langer van je leven hebt "weggegooid" en (geheel onterecht) op kosten van de belastingbetaler een WWB-uitkering hebt ontvangen.

Ben Van Herwijnen zei

@Lex
Die ontbrekende S had je goed gezien, nog bedankt. de rest zal ik maar voor kennisgeving aannemen.
Over 12 jaar zitten we toch echt in de Republiek Nederland.

Anoniem zei

Wat een buitengewoon treurig en slecht stuk. Je komt echt met de meest trieste onzinargumenten die helemaal nergens op slaan.

En denk je nu echt dat kabinetten vallen vanwege het bestaan van een eenmanspartijtje die nog nooit ergens een zetel heeft kunnen behalen? Ik denk dat de mensen in het kabinet nooit van jouw partij gehoord hebben.

Een reactie posten