HOOFDPAGINA      

woensdag 7 maart 2012

Ga geen BN' ers spotten maar word lid van de RMP om BN' er te worden

Nederlanders doen alles om bekend te worden. De nieuwste trend is BN'ers spotten in de hoop dat er wat gebeurd waardoor men
zelf bekend worden. Een omslachtige manier, met een onzekere uitkomst. Voor Nederlanders met veel geld, die nu eindelijk zelf wel eens BN'er willen worden, heb ik een betere methode in de aanbieding.
Doneer de Republikeinse Moderne Partij met een flinke som geld en wij kiezen u tot voorzitter, zodat u kunt zorgen dat de partij binnen de kortste keren in de Tweede kamer zit, want het is ons menens met de Republiek Nederland en een President. Meld u vandaag nog aan Lid van de RMP of doneren.
Voor alle andere Nederlanders die op zeker willen gaan heb ik ook betere methode dan BN'ers gaan spotten. Begin voor de Republikeinse Moderne Partij een afdeling in uw provincie, als die er nog niet is en
neem deel aan de eerstvolgende Provinciale-staten verkiezingen of begin een commissie in uw gemeente en neem deel aan de eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen. Haalt u een zetel, schrijft u meteen geschiedenis, want dan bent u de eerste republikein in Nederland, die een zetel verwerft en bent u meteen geheid BN'er. Laat er geen gras over groeien, meld u vandaag nog aan Lid van de RMP of doneren.
Het is nog altijd zo, dat één lid van de RMP dezelfde politieke invloed heeft als 1000 leden van het CDA, VVD, PvdA of andere Van Oranje Nassau-club. Gezamleijk hebben de Van Oranje Nassau-clubs 300.000 leden. Wel, de RMP haalt met 300 leden makkelijk de Tweede Kamer.

2 opmerkingen:

Lex zei

"Het is nog altijd zo, dat één lid van de RMP dezelfde politieke invloed heeft als 1000 leden van het CDA, VVD, PvdA of andere Van Oranje Nassau-club."

Heb je genoeg leden lijkt mij zo.

Ben Van Herwijnen zei

@Lex

Het blijft leuk dat jij de enige bent die regelmatig reageert.
Ik schrijf 300 leden om makkelijk de 2e K te halen, maar die hebben we dan ook wel echt nodig. Helaas hebben we die nog lang niet, maar dat doet geen afbreuk aan de stelling, dat 1 lid van de RMP dezelfde politieke invloed heeft als 1000 leden voor een van de Van Oranje Nassau-club

Een reactie posten