HOOFDPAGINA      

zondag 18 maart 2012

Maxima Zorreguieta in Parijs uitgejoeld door de Fransen

De Fransen zijn niet onder de indruk van Maxima Zorreguiteta, ze zijn het beter gewend met Carla Bruni ten slotte. Fransen houden ook niet van Oranje maar van onze Republiek van vroeger, die ze in 1792 van ons overnamen. Ze vinden dat Oranje-gedoe in en van Nederland ook nog eens hyper-arrogant, zo dat eerder naar buiten kwam bij een wedstrijd tussen Frankrijk en Nederland op een EK of WK voetbal, toen ze Nederland 'les arrogants' noemden. De opgekropte Franse haat jegens Maxima Zorreguieta en Van Oranje Nassau kwam tot uiting tijdens een concert in Parijs van het 'Koninklijke' Concertgebouworkest, dat Maxima Zorreguieta bijwoonde en waar zij door een groot deel van het publiek werd uitgejouwd en de Fransen 'vive la république' riepen. Nederland volgt natuurlijk, zoals altijd, de Franse revolutie en een soort revolutie is dit, want je gaat niet zomaar een prominent politiek persoon uit een mede EU land uitjouwen.
Na de Republikeinse Moderne Partij, komen nu ook de Fransen openlijk in opstand tegen Van Oranje Nassau en dat is gunstig voor de RMP en de Republiek Nederland.

Het is natuurlijk geen toeval, dat Van Oranje Nassau op dezelfde dag, dat maxima wordt uitgejouwd in Parijs, besluit om haar vader niet te vervolgen voor misdaden tegen de mensheid tijdens de Videla-junta, waarvan hij deel uitmaakte. Beste landgenoten u gaat iemand uit zo'n familie natuurlijk niet steunen. Bent u het eens met de Fransen en de RMP? Lid van de RMP of doneren.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Frankrijk werd pas een republiek in 1792, na de onthoofding van Louis XVI. In 1789 werd Frankrijk een constitutionele monarchie.

Ben Van Herwijnen zei

@republicoflagrangia
Ik heb de fout gecorrigeerd

Een reactie posten