HOOFDPAGINA      

maandag 23 mei 2016

Het Oranje-regime wordt een soort zelfmoordsekte

Op stand.nl is 70% het eens met de stelling: Een zelfgekozen einde voor ouderen die klaar zijn met leven is een kwestie van barmhartigheid.
Een zeer bedenkelijke ontwikkeling. In Amerika heerst de overtuiging, dat Nederland ouderen onder druk zet om maar een einde aan hun leven te maken. In die gedachtegang zit zeker een kern van waarheid.
Een legaal verkrijgbare zelfmoordpil zal weerloze ouderen, die helemaal geen einde aan hun leven willen maken, kansloos maken tegen familie of vijanden die hun onder druk zetten om maar zo'n pil te nemen.


Ook is het zo, dat Nederlanders al heel vroeg in hun leven zullen besluiten tot het innemen van zo'n pil zodra het leven hun een beetje tegenzit, ze het niet meer leuk vinden, ziek worden enzovoort.

Als tegenstander van deze stelling leef je daarmee in een land vol zelfmoordenaars. Mensen die tijdens hun bestaan al rondlopen in de wetenschap, dat ze er toch een einde aan gaan maken.
Het Oranje-regime maakt zichzelf tot een zelfmoordsekte, zodra deze pil realiteit wordt.
Voor het Nederlandse volk, dat nog wel perspectief zoekt in het leven, bestaat de Republikeinse moderne Partij voor de Republiek Nederland met de minister-president en een gekozen President als staatshoofd.


Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP

Geen opmerkingen:

Een reactie posten