HOOFDPAGINA      

woensdag 20 april 2016

Media gaan voorbij aan de republikeinen in eigen land


Weer volop aandacht in onze media voor de Amerikaanse republikeinse partij. maar de Republikeinse moderne Partij in eigen land laten ze barsten. Onze partij is toch echt niet anders dan de Amerikaanse republikeinse partij, ook wij gaan gewoon voor President in Nederland.
Alle media in Nederland steunen het Oranje-regime, dat is bange wezels gedrag, arrogant en wereldvreemd.

Ze de oranje-media jubelen zich kapot voor de Amerikaanse Presidentsverkiezingen, om hun oranje-koninkrijkje uit de wind te houden en daarmee hun positie en inkomsten bij de oranje media te beschermen.

Zonder onze partij was Nederland een oranje-dictatuur. Onze partij zorgt voor democratie in Nederland, want wij bieden het Nederlandse volk de mogelijkheid te kiezen voor de Republiek of voor Oranje.

Tot dusver stemt 100% van het volk voor Oranje. Bij elke Tweede Kamerverkiezing stemt het Nederlandse volk namelijk op lieden, die voor hun verworven Kamerzetel eerst trouw zweren aan de Grondwet en expliciet nog eens trouw zweren aan de Koning.
Trouw zweren aan de Grondwet is normaal, omdat daar ook in staat hoe je diezelfde Grondwet kunt veranderen naar de Republiek. Expliciet trouw zweren aan de Koning, dat doen alleen aanhangers van de Koning, de orangisten.

De republikeinen in Nederland beseffen niet, dat ze bij elke Kamerverkiezing op en voor Oranje stemmen en dat is het domste dat republikeinen kunnen doen.
De oplossing voor de republikeinen is:
  • niet meer op en voor Oranje gaan stemmen
  • in plaats daarvan LID worden van de Republikeinse moderne Partij of de RMP DONEREN
  • met geld en leden nemen wij deel aan de Kamerverkiezingen en kunnen de republikeinen in Nederland op ons gaan stemmen.
De expliciete eed van trouw aan de Koning hoeven wij niet af te leggen en zullen we dan ook niet afleggen.
Dat we bij deelname aan de Kamerverkiezingen zetels halen is zeker, omdat 25-50% van de Nederlandse de Republiek wil. Die kunnen nu geen kant op, maar dan wel.

Zo'n 3000 'republikeinen' proberen zich nog altijd een alibi te verschaffen, door lid te zijn van het Nieuwe Republikeinse Genootschap en of ProRepublica en bij kamerverkiezingen te gaan stemmen op orangisten. 

De 25-50% republikeinen in eigen land betekent, dat er republikeinen in de Kamer horen te zitten.
Ook is het onmogelijk dat alle media in een land voor één kant van de politiek kiezen, namelijk Oranje.
Het kan niet anders of tussen al die redacties zitten er die de Republiek steunen, maar dat openlijk niet durven. Broekenpoepers noemen we dat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten