HOOFDPAGINA      

donderdag 15 oktober 2015

Angela Merkel verantwoordelijk voor de vluchtelingen

Ook nog een foute kleur jasje
Ministerpräsident Horst Seehofer van Beieren stelt Angela Merkel verantwoordelijk voor de miljoenen toestroom aan vluchtelingen in Duitsland. Ik steun de ministerpräsident van Beieren in die mening. Lees artikel Elsevier
De opstelling van Angela Merkel is er niet alleen een van open grenzen, maar ook nog eens met een extra aanmoediging, dat alle vluchtelingen in Duitsland welkom zijn. Een naïeve en oneigenlijke menslievende opstelling van Angela Merkel. Zelfs Duitsland kan niet jaarlijks 2.000.000 vluchtelingen opnemen.
In september kwamen 225.000 vluchtelingen Duitsland binnen. Per jaar is dat grofweg keer 10 oftewel 2.225.000 vluchtelingen. na herenigingen is dat tenminste 4.000.000. En dat elk jaar tot heel Syrië, Eritrea en Afghanistan in Europa zit.
Duitsland kan dat natuurlijk nooit verwerken, dus komen van die 4.000.000 er tenminste 1 miljoen per jaar naar Nederland.

WA v Oranje Nassau doet niets en dus zijn bewind ook niet. Zijn onderdanen verschuilen zich achter hem en WA v Oranje Nassau misbruikt de ministeriële verantwoordelijkheid om zich achter zijn onderdanen te verschuilen.
Zijn simpele onderdanen noemen dat stabiel. Ik noem het idioterie, dat de belangrijkste persoon aan het hoofd van het land nergens voor verantwoordelijk is. Idioter kan het niet.

De vluchtelingen ruiken deze politieke idioterie en maken daar gretig gebruik van.
De Republikeinse Moderne Partij met de Republiek Nederland en een President, is het enige alternatief voor v. Oranje Nassau.
Wilt u Nederland niet ombouwen tot een overvolle islamitische vluchtelingenstaat, steun dan meteen onze partij anders is het te laat.

Word LID of DONEER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten