HOOFDPAGINA      

maandag 26 januari 2015

Huurders betalen de corruptie en oplichting bij de corporaties

Mijn huur werd vorige jaar verhoogd met 4,5% terwijl de inflatie slechts 2% bedroeg. Vandaag bleek mij tijdens een gesprek, dat de orangist Blok, oranje minister van huisvesting, deze extra verhoging van de huren heeft mogelijk gemaakt om de miljarden tekorten bij de corporaties weg te werken die het gevolg zijn van oplichting en corruptie door bestuurders.

Het onderstreept nog maar eens het asociale van het oranje-regime. Let wel het gaat hierbij om huren van de laagste inkomens tot €33,000. Daarboven bedroeg de huurverhoging zelfs 6,5%.
Hiermee draaien de huurders in Nederland op voor corruptie en oplichting bij de (semi)overheid.

Tijdens de "periode Drees en Juliana" kwam corruptie bij de overheid niet of nauwelijks voor, nu is het schering en inslag.
Weg met dit corrupte bewind. Tijd voor de Republiek.Let wel, ook dit jaar krijgen alle huurders weer een extra huurverhoging opgelegd bovenop de inflatie om de schulden als gevolg van corruptie en oplichting bij de (semi)overheid weg te werken. Deze extra huurverhogingen werken oneindig door, dus dat gaat huurders miljarden kosten. Asociaal en nog eens asociaal.

Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER onze partij en de republiek Nederland wordt een feit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten