HOOFDPAGINA      

donderdag 12 juni 2014

Oranje controleert Oranje en dat werkt niet

Rutte beweerde glashard, dat de belastingbetaler niet betrokken was bij de vakantievilla van Willem Alexander en Maxima in Griekenland.
De Volkskrant meldt:  Volgens Griekse media zouden bij de villa op door Nederland gekochte grond 'illegale bouwsels' verrijzen, 'waarbij alle geldende wetten zijn omzeild'. Datzelfde geldt voor de aanleg van een privéhaven bij het huis en een geheel nieuwe omheining van het complex. Lees het artikel van de Volkskrant.
Nederland is in dit verband het Nederlandse volk, de belastingbetaler, u en ik dus.
Opnieuw een bewijs van walgelijke zwendel en het voor dom en achterlijk verslijten van de Nederlandse burger, of een enorm staaltje van hoogmoed en arrogantie van Willem Alexander en zijn maatje Rutte.

Willem Alexander pleegt al plichtsverzuim jegens onze Grondwet, artikel 74 lid 1 eerste zin, over het verplicht door hem voorzitten van de Raad van State en bedondert ook nog eens het Nederlandse volk door privé uitgaven te dekken uit de staatskas. Eigenlijk gewoon diefstal.
Zijn maatje Rutte heeft dit mogelijk gemaakt door eerst te liegen, dat de vakantievilla geheel privé was, terwijl later bleek dat de belastingbetaler er miljoenen aan heeft meebetaald. Rutte deed dit alles natuurlijk in overleg met Willem Alexander.

Laat u niet langer bestelen en oplichten door Willem Alexander en zijn maatjes. Laat vallen die figuren en ga met ons voor de Republiek Nederland met de minister-president en een President, die we zelf kiezen.

In elk land, waar het staatshoofd de Grondwet schendt en waar hij of zij ook nog eens steelt uit de staatskas zou meteen afzetting volgen.
Mede-burgers, wij zijn geen uitzondering op de wereld. Ook voor ons geldt: Willem Alexander voert de Grondwet uit en zorgt dat het oneigenlijk aan de privé villa in Griekenland bestede belastinggeld terugvloeit naar de staatskas, of hij wordt afgezet.


3 opmerkingen:

Mordanicus zei

U verklaart u dat minsiters van de republiek Griekenland de omzeiling van de Griekse wet mede mogelijk hebben gemaakt?

Ben Van Herwijnen zei

@Mordanicus PPM
dat hoef ik niet te verklaren, dat moeten hun zelf verklaren

Mordanicus zei

U heeft uiteraard gelijk, echter twijfel ik eraan of zij dat ook gaan doen.

Een reactie posten