HOOFDPAGINA      

donderdag 3 april 2014

De quasi republikeinen in de Tweede Kamer doen weer kinderachtig

Een aantal Kamerleden wil niet op kennismakingsbezoek bij Willem Alexander en Maxima.
Een meerderheid van de oranje-SP fractie bedankt voor de eer en ook andere Kamerleden.
Ronald van Raak is er in elk geval niet bij: "Ik hoef de koning en koningin niet te controleren. Ik richt me op de minister."
Een blabla opmerking. Ook Ronald van Raak heft voor zijn zetel trouw gezworen aan Van Oranje Nassau.

Dan nu plotseling weer de grote stoere jongen proberen uit te hangen voor de publieke tribune door een beleefdheidsbezoekje te weigeren, slaat dan helemaal nergens op. Politiek gekwal.

De SP-ers en ook die andere ballen gehakt die nu weer moeilijk doen zijn gewoon oranje-aanhangers en niks republikeinen, want republikeinen in de Tweede Kamer leggen geen eed van trouw af aan Van Oranje Nassau.
Alle zittende Eerste en tweede Kamerleden legden die eed van trouw aan Van oranje Nassau wel af, dus er zitten helemaal geen republikeinen in de Tweede Kamer, niet één.

Republikeinen in NL, stop met bij elke Tweede Kamerverkiezing te gaan stemmen op deze oranjeballen, die vervolgens met uw stem trouw gaan zweren aan Van Oranje Nassau. Daarmee wordt u als republikeinen bedankt voor het in stand houden van het Oranje-koninkrijk.

Ga voorlopig even niet stemmen, maar wordt lid van de Republikeinse Moderne Partij, zodat wij kunnen deelnemen aan een van de volgende Kamerverkiezingen en u kunt stemmen op en voor de Republiek.

Meldt u meteen aan:

Word LID of DONEER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten