HOOFDPAGINA      

donderdag 27 september 2012

Anouchka van Miltenburg begint met het afbreken van de macht van de Tweede Kamer

De Tweede Kamer begon eindelijk een beetje dapper te doen en nam de formatie in eigen hand. ten minste dat was de bedoeling. Mevrouw werd daarmee aanvankelijk publiekelijk geschoffeerd, maar zie, de tweede Kamer keert al op haar schreden terug, door de informateurs naar mevrouw te sturen.
Alle leden van de nieuwe Tweede Kamer hebben bij hun aantreden opnieuw trouw gezworen aan mevrouw en dan diezelfde mevrouw buiten spel zetten bij de formatie, vond de Republikeinse Moderne Partij zelfs vreemd.
Het duurde slechts een week toen al weer bleek, dat de oranje-Kamerleden het toch niet kunnen zonder hun mevrouw. Een afgang voor de Tweede Kamer!
De nieuw gekozen Kamervoorzitster is haar taak begonnen met het afbreken van de macht van de Tweede Kamer ten faveure van de mevrouw aan wie de hele kamer trouw heeft gezworen, door af te spreken met mevrouw, dat de informateurs Bos en Kamp mevrouw zouden gaan informeren over de nieuwe procedure. Flapdrollen gezeur natuurlijk, ze kunnen en  durven het gewoon niet zonder hun mevrouw, want dan voelen ze zich zo alleen. De RMP kan en durft dat wel alleen en heeft Oranje nergens voor nodig. Leve de Republiek.
Nederlandse volk, voorzover niet oranje gezind, keer Van Oranje Nassau de rug toe en kies voor de Republikeinse Moderne Partij. Binnenkort is het niet meer de oranje-club maar zelfs de oranje-junta en daar gaat u natuurlijk niet langer uw moeizaam verdiende geld naar toe brengen.
Denk niet dat Oranje gratis is, ze bezorgen u voor veel geld veel ellende. Besteed het wettelijke minimum van €12,- aan een lidmaatschap van de RMP en we zorgen, dat we deelnemen aan de volgende verkiezingen en dat er een referendum komt voor een President. Leve de Republiek. Voor alle oranjeclubs in de 1e en Tweede Kamer betaalt u meer aan contributie, dan het wettelijke minimum van €12,-..
.Lid van de RMP of doneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten