HOOFDPAGINA      

vrijdag 14 september 2012

Mevrouw Van Oranje Nassu zwaar geschoffeerd door haar eigen politieke aanhangers

Het aan de kant zetten van mevrouw in de formatie, door de gekozen oranje-Tweede-Kamerleden, is een publieke schoffering van mevrouw door haar eigen aanhangers. Ik meen dat de oranje Alexander Pechtold de aanstichter was van dit alles.
Het is niet alleen een schoffering binnen de Van Oranje Nassau-club, maar voor heel het Nederlandse volk. De republikeinen in ons land en dat is eigenlijk de grote meerderheid, vinden het natuurlijk prachtig en genieten er dagelijks van zolang de formatie zal gaan duren.
Slaagt de nieuwe Tweede Kamer in haar formatie-opzet gaat mevrouw voor schut, faalt de Tweede Kamer, gaat de Tweede Kamer voor schut. De Van Oranje Nassau-club gaat dus sowieso voor schut, of mevrouw,  of alle politici in de nieuwe Tweede Kamer, omdat die op 20 september a.s. weer een eed van trouw af gaan leggen aan hun mevrouw.
Er heerst dus een machtsstrijd in de Van Oranje Nassau-club tussen mevrouw en haar aanhangers. Enerzijds gaan ze op 20/9/2012 opnieuw trouw zweren aan mevrouw, terwijl ze haar een week eerder buiten hebben gesloten bij de formatie.
Nationaal en internationaal is het bijna zielig, dat mevrouw toch adviseurs uitnodigt om op afstand te volgen wat haar aanhangers allemaal uitspoken, tenminste zo ervaar ik het.
De ontwikkelingen binnen de oranje-kringen rond de formatie, gekoppeld aan het gegeven dat sinds de Republikeinse Moderne Partij bestaat, 6 achtereenvolgende oranje-regeringen de 4 jaar niet uit zaten, kan maar tot één conclusie leiden, het is afgelopen met het Van oranje Nassau tijdperk. Het is tijd voor de Republiek Nederland met een President en de minister-president.
Steun mij via mijn partij voor de 1e president van de Republiek Nederland
Lid van de RMP of doneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten