HOOFDPAGINA      

zondag 26 augustus 2012

Mevr. van Oranje Nassau dankt haar populariteit aan de Republikeinse Moderne Partij

Mensen houden nu eenmaal van gratis, vrijblijvendheid, feestvieren en niet werken. Welnu, mevr. Van Oranje Nassau slaagt erin u wijs te maken, dat al deze zegeningen dankzij haar mogelijk zijn, terwijl u bij de Republikeinse Moderne Partij al moet betalen om lid te worden, u uw hele leven keihard moet werken en u ook nog eens blauw betaalt aan belastingen. Nee, daar houdt de burger niet van en dat begrijpen wij wel. Daarom nu, is mevrouw zo populair en beweert soms tot 90% van het volk, dat ze een koninkrijk willen en feest willen vieren.
De RMP gelooft daar natuurlijk niets van en vindt het nogal simpel gedacht van een groot deel van het volk dat Oranje zo'n zegening zou zijn en de Republiek en President zo hard en cru, ook een beetje weglopen voor de realiteit.
Feit is, dat Van Oranje Nassau u jaarlijks 120 miljoen kost en daarvoor alleen feestviert en mooi weer speelt. Het voorzitten van de Raad van State is mevrouw al teveel en laat ze door iemand anders doen. Toch mooi één hele dag per week plichtsverzuim, want de Grondwet schrijft haar voor dit wel te doen. Moet u eens doen bij u baas, vlieg je meteen de deur uit.
U zit met alle ellende die haar plichtsverzuim meebrengt. Zou ze haar taak uitvoeren, was ze steeds tijdig op de hoogte van allerlei wetsontwerpen, terwijl dat nu eerst in de RvS wordt besproken en dan nog eens via een informele weg met mevrouw zelf, want ze wil er uiteindelijk wel een handtekening onder zetten. Een omslachtig en totaal onnodig gedoe, dat veel tijd en geld kost en de Haagse politiek laat disfunctioneren.
Bovendien werkt het slechte voorbeeld van mevrouw door in onze hele maatschappij. Nederland is al behoorlijk corrupt, omdat mevr. Van Oranje Nassau van 1980 tot 2000 haar gang heeft kunnen gaan zonder oppositie. De RMP is daarom al 12 jaar een zegen voor het land, want het zet enorme druk op Oranje.
Zo kan ik doorgaan, maar u moet zelf maar eens wat nadelen van mevrouw en haar kliekje op een rijtje zetten en de voordelen van de RMP met de Republiek en President. 
Mevrouw zit gewoon in de weg, want ze hindert u en mij in het President worden van Nederland en dat is natuurlijk al helemaal niet meer acceptabel in deze tijd. Het is hier geen Syrië, wij willen democratie en daar is de RMP voor nodig. Geen lange verhalen, weg met Oranje en Leve de Republiek via een referendum.
Lid van de RMP worden of doneren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten