HOOFDPAGINA      

maandag 28 mei 2012

Na de Republikeinse Moderne Partij gaat ook Sharia4Holland zagen aan de poten van Van Oranje Nassau

Een tweede opstand tegen Van Oranje Nassau heeft zich aangediend in Nederland. Afgelopen vrijdag gaf Sharia4Holland een persconferentie voor het nationale monument op de Dam. Daarbij werd zeer beledigende taal gebruik met zelfs doodsbedreigingen richting het Van Oranje Nassau-regime, zodanig dat er lieden van Sharia4Holland later gearresteerd zijn.
Sharia4Holland is een uitvloeisel van Sharia4België. België heeft een koning en in Nederland wil mevr. Van Oranje Nassau dat graag zijn, maar dat wil niet vlotten sinds de RMP bestaat. Van oudsher menen zij te steunen op God en de koninkrijken in de Bijbel, terwijl de moslims blind steunen op de profeet Mohammed en op Allah. Dat zit elkaar dwars. Ik merk op in dit verband, dat het Jodendom de basis is van zowel de christenen als de moslims en dat Israël de staat is van de Joden. God heeft echter beslist dat Israël geen koninkrijk is maar een Republiek met een President. de huidige President is Simon Perez.
Er is geen Sharia4France, omdat ze dat in de Republiek Frankrijk niet durven. De Republiek Frankrijk heeft een stringente scheiding tussen kerk en staat. De RMP is eveneens voor scheiding tussen kerk en staat en Sharia4Holland is dan ook volledig gericht tegen Van Oranje Nassau met hun 'wij in de naam van God'. De RMP wil geen Van oranje Nassau en de RMP wil geen Sharia in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten