HOOFDPAGINA      

donderdag 24 mei 2012

Door het wanbeleid van het Van Oranje Nassau-regime dalen de pensioenen met 18%

RTL Z berekende, dat in de komende 2 jaar de pensioenen van het ABP met 18% zullen moeten worden verlaagd wil het grootste pensioenfonds van Nederland aan zijn verplichtingen kunnen blijven voldoen. Schandalig. De schuld ligt helemaal bij mevr. Van Oranje Nassau. Alle regeringen zijn sinds de RMP bestaat vroegtijdig geëindigd en zo kun je geen lange termijn beleid ontwikkelen. Mevr. Van Oranje Nassau weet vanaf de oprichting van de Republikeinse Moderne Partij dat het afgelopen is met hun familie-regime. In alle landen waar een republikeinse partij werd opgericht werd het land ook een republiek, zeker ook Nederland, omdat wij ook nog eens het oudste nog bestaande land op de wereld hebben, dat een republiek was en wel van 1588-1806.
Mevrouw weet ook, dat er niets anders op zit dan een referendum te laten plaatsvinden, maar weigert daar tot dusver aan mee te werken. In plaats daarvan doet zij of de RMP niet bestaat en haar aanhangers doen uiteraard hetzelfde. Helaas, de RMP bestaat wel en blijft bestaan en eist gewoon een referendum over de staatsvorm republiek met een President.
In ons land gaat het slechter dan in Duitsland Frankrijk en België en dat is helemaal de schuld van mevrouw, Zij wil blijven zitten ten koste van uw en mijn welvaart. U kunt uw hypotheken niet meer betalen en nu wordt uw pensioen ook nog eens met 18% of nog meer verlaagd. Allemaal de schuld van het falende oranje-regime en het niet aan de kant willen van mevrouw voor de Republiek.
Blijft u Van Oranje Nassau nu nog steunen tegen beter weten in, mankeert er wat aan uw beoordelingsvermogen en bent u een dief van uw eigen portemonnee. En laat u nou niet bang maken, dat we het zonder Van oranje Nassau niet zouden kunnen. We hebben ze nergens voor nodig. Negentig procent van de wereldbevolking heeft een President en dat is niet toevallig. Weg de de ballast van de van oranje Nassau familie en leve de Republiek met een gekozen President.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten