HOOFDPAGINA      

dinsdag 11 oktober 2011

Geen geld maar goederen. Koop roerende en onroerende goederen voor je geld nu het nog kan

Het is een en al crisis en nu zelfs de president van de ECB min of meer toegeeft, dat hij het ook niet meer weet en er geen gat meer is ziet, wordt het tijd om goederen aan te schaffen voor uw geld. Geen geld maar goederen is het devies.
Goud is wel aardig en waardevast, maar kun je niet opeten en is geen echte levensbehoefte. Er zijn betere goederen om aan te schaffen voor je geld. Onroerende goederen, woningen heb je nodig, roerende goederen die je nodig hebt zijn kleding, voedsel en vervoer.
De Euro staat nu wel echt op instorten en daarmee de EU in deze vorm. Neem uw maatregelen nu het nog kan.
Iedereen zal begrijpen, dat Oranje met dat quasi sprookjes gedoe er helemaal niet meer bovenop komt. het is dus tijd voor hard werken en praktische en efficiënte politiek, dat betekent de Republiek Nederland met een President en de minister-president.
Duitsland is onze grootste handelspartner, Duitsland heeft ons nodig en wij hun, daarom is overleg met Duitsland over, wat te doen met de euro en een andere EU nodig, want zonder Duitsland zijn we nergens. Bij een andere EU, zodra de huidige EU ploft, denk ik aan de West-Europese Unie. De WEU, die we al kenden, is per 30/11/2011 ontbonden, maar kan nieuw leven worden ingeblazen, zonder de zuidelijke landen.
Update:
Eerste kamer wil eerst uitleg de Jager over verhoging Europese noodfonds
Griekenland gaat de banken nog meer geld kosten en daarmee neemt de crisis in eusozone en EU opnieuw toe. De kans dat de euro en daarmee de EU ploft is hiermee opnieuw toegenomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten