HOOFDPAGINA      

zaterdag 9 april 2011

'Onze politie speelt mooi weer en laat criminelen lopen'

Een verontrustend bericht op telegraaf.nl. Politie en Justitie beschikken over de adressen en namen van enkele zware Surinaamse jongens, maar doen niets om deze te arresteren en uit te leveren. Ten minste, dat zou morgenavond moeten blijken in een uitzending van Peter R. De Vries.
Nu doet de politie in NL ook, soms zelfs verbazend, goed werk, maar ze wekken ook weleens de indruk de moeilijke dingen te omzeilen. En dan gaat het om moeilijke wijken, Marokkaanse jongeren en nu dus mogelijk dit met Surinaamse zware jongeren in Nederland. Boeven die je kunt pakken moet de politie ook pakken. Hun beroep is nu eenmaal gevaarlijk en met dat gevaar verdienen ze hun geld.
De politie wordt meegesleept in het plichtsverzuim van mevrouw Van Oranje Nassau jegens de Grondwet artikel 74 lid 1 eerste zin en dat kan niet. Mevrouw heeft zo'n grote invloed, dat het logisch is dat daardoor dit plichtsverzuim doorwerkt in de hele maatschappij en dat kan niet langer. daarom is het tijd voor de Republiek Nederland met de minister-president en een president. Steun de RMP hiervoor. Word lid of doneer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten