HOOFDPAGINA      

maandag 7 maart 2016

Oranje blijft de enorme aantallen vluchtelingen toelaten

Oranje Samsom wil ze zelfs gaan ophalen in Turkije. Een tjakka gekkie.
We hebben al het dichtst bevolkte land van de EU en nemen relatief verreweg de meeste vluchtelingen op. Volgens mij is dat krankzinnig, of zelfmoord om het oranje-regime in stand te houden.
De Oranjes zijn zelf immigranten. Daarom kunnen ze geen vuist maken tegen immigranten.
Ook heeft Oranje onze enorme overbevolking veroorzaakt. Deze giga overbevolking gebruiken als argument tegen de vluchtelingen kan WA v. Oranje Nassau dus niet, want daarmee zou hij het falen van zijn eigen beleid en dat de voorgangers uit zijn familie erkennen.


Kortom eerst WA v. Oranje Nassau afzetten voor de eerste President van de Republiek Nederland anders hebben we in 2020 een totaal verarmd, onleefbaar en ontwricht land met 20 tot 25 miljoen inwoners.

Niet meer gaan stemmen op de orangisten in de Tweede kamer. En dat zijn het alle 150, want die zweren na iedere verkiezing, met uw stem, expliciet trouw aan de Koning en hun enige belang is dus het oranje koninkrijk rekken.

Republikeinen stemmen niet op Orangisten. Dushet enige dat er op zit voor de Republikeinen is LID worden van de Republikeinse Moderne Partij of de RMP DONEREN
Wij kunnen dan deelnemen aan de 2e Kamer verkiezingen en u kunt voortaan stemmen op de Republikeinen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten