HOOFDPAGINA      

donderdag 28 mei 2015

Oranje-ministerie seponeert "fuck de koning" zaak

Ze zaten er al een tijdje mee in hun maag het OM (lees oranje ministerie) maar, na een eerdere ingetrokken boete en dagvaarding en later een poging tot opnieuw een boete voor majesteitsschennis, is de zaak tegen de roeper van "fuck de koning" definitief geseponeerd. Bron: NU.nl
Oranje vond het blijkbaar te link om te gaan vervolgen gegeven de niet malse reacties in de social media en andere internetsites op de aanvankelijk opgelegde boete en de latere dagvaarding.
En het moet me van het hart, dat heeft W.A. van Oranje Nassau heel goed ingeschat. Een vervolging had zomaar tot een grote opstand kunnen leiden, met onvermijdelijk zijn aftreden tot gevolg.
Sinds het bestaan van de Republikeinse Moderne Partij staat het Oranje-bewind constant op omvallen en dit was een uitgelezen aanleiding tot dat omvallen, maar dat hadden W.A. v. Oranje Nassau zelf ook in de gaten. Helaas, volgende keer beter.

"Fuck de koning" is een grove belediging en door niet op te treden is ermee het laatste restje autoriteit, wat het koningschap in Nederland nog heeft, neergesabeld.
De uitspraken zouden zijn gedaan in de context van het politieke debat volgens het Oranje-ministerie. Je kunt ook zeggen het regime vergoelijkt de zo ongeveer meest grove belediging aan hun adres. Kortom ze durven er niets tegen te doen, bang dat hun regime valt en de republikeinen aan de macht komen.
Door er niets tegen te doen, zal het van kwaad tot erger gaan, zodat ook dat weer zal leiden tot de val van het Oranje-bewind. Tijd voor de Republiek!

Word alvast LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP, want lang kan het niet meer duren.

1 opmerking:

Mordanicus zei

Het is gewoon geklungel van de eerste orde: eerst iemand een boete van 500 euro opleggen en dan zeggen, nee u heeft toch niets strafbaars gedaan. Dit ondermijnt het gezag van de overheid.

Een reactie posten