HOOFDPAGINA      

dinsdag 10 september 2013

Het Oranje/Bos/Balkenende geknoei met ABN/AMRO kost u 22 miljard

Het Van Oranje Nassau bewind kost ons miljarden. Onbegrijpelijk dat een volk deze sprookjes illusie blijft steunen.
Het chagrijn druipt van Willem-Alexander van Oranje Nassau af en dat is zeer slecht voor de stemming in het land.

De regering Oranje/Balkenende/Bos heeft 30 miljard uitgegeven om de financiƫle belangen van de orangisten, verantwoordelijk voor het wanbeleid bij ABN/Amro, veilig te stellen.
Het was een systeembank in de ogen der orangisten en die mocht niet omvallen, anders kwam het oranje-regime in gevaar. Daarom hebben ze u en mij 30 miljard aan belastingen laten ophoesten, waarmee hun regime weer was gered.
Stop nou met dat onnozel gezwam, dat van Oranje Nassau zo belangrijk is voor Nederland en Nederland zonder hun zou omvallen. Laat u niets wijsmaken.
De eerste de beste Van Oranje die zich op ons grondgebied aandiende en koning wilde worden, werd neergeschoten, waarna Nederland de enige Republiek op de wereld werd in 1588.
Nederland heeft maar een ding nodig en dat is een President.

Oud ING topman Cees Maas zegt, dat het door gewijzigde regelgeving onmogelijk is de ABN/AMRO te verkopen aan lange termijnbeleggers, omdat die bij problemen moeten bijstorten en dat zullen ze zeker niet willen. Blijft over een gefaseerde beursgang en dat brengt ten hoogste 8 miljard op volgens dhr. Maas. Weg 22 miljard aan belastinggeld.

En u zit zichzelf nog blij te maken met de opgedrongen gedachte dat Van Oranje Nassau zo belangrijk is voor onze welvaart, stabiliteit en veiligheid. De prijs voor deze illusie was van 2008 tot 2013 in totaal 22 miljard aan extra verdwenen belastinggeld. Daar mag u het miljard verlies van de Fyra bij optellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten