HOOFDPAGINA      

vrijdag 7 juni 2013

Oranje erkent falen met Fyra en gaat ons nu vervelen met een quasi onderzoek naar hun falen

Alweer een nagel aan de doodskist van het regime van Willem van Oranje Nassau. Eerst een peperdure hogesnelheidslijn aanleggen van de ene luchthaven naar de andere, waar een reis Amsterdam Parijs met de prijsvechters in de luchtvaart €35 of zo kost, daarna een hogesnelheidstrein kopen die het niet doet.
Vanaf het begin was het duidelijk, dat het een fiasco zou worden en dat is het ook geworden. Welke gekunstelde politiek ertoe geleid heeft, is verder niet interessant, het zoveelste oranje-debacle is een feit.
De Fyra maakte het fiasco, Italiaans woord, alleen nog maar erger. Vooral dat oranje interieur was weer net even te veel van het goede. Nederland houdt niet echt van Oranje, dat wordt ons opgedrongen.
Om hun regime te rekken, gaan ze ons nu ook nog eens 2 jaar vervelen met een zogenaamd zwaar onderzoek, de parlementaire enquête. Een labbekak onderzoek wordt dat, want het Oranje-regime kan, met de RMP met de Republiek op de loer, het eigen beleid niet gaan bestraffen of afzeiken. U wordt dus gewoon weer twee jaar beziggehouden met waardeloze flauwekul, zonder dat uiteindelijk een schuldige wordt aangewezen en bestraft.
De van Oranje Nassau-club zelf ziet het ook zo, Adri Duivesteijn. parlementaire enquête zoethoudertje
Andere oranje-catastrofes zijn een explosieve bevolkingstoename door asielzoekers en immigranten in een land dat al 40 jaar te vol is.

Dankzij het aardgas hebben we deze debacles nog kunnen opvangen qua kosten, maar het aardgas is bijna op en wij zitten met de gebakken peren.
Onze welvaart gaat eraan, wat zich nu al uit in veel lagere pensioenen en het verdwijnen van allerlei sociale voorzieningen.
Jonge gezinnen moeten zich bijna te barsten werken om de hoge kosten van huisje, boompje, beestje te betalen en ontvangen straks een pensioen, dat nog maar half zo hoog is als nu.
Stop met Oranje en ga voor de Republiek, zodat we zelf maar dan ook helemaal zelf bepalen wat er met ons land gebeurt.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wel mogelijk leidt deze enquête tot een ernstige constitutionele crisis, die een einde kan maken aan het oranje-bewind. Daarom zouden we deze enquête met grote belangstelling moeten volgen.

Een reactie posten