HOOFDPAGINA      

vrijdag 23 februari 2018

Schaf met het referendum ook D66 af

De waardeloze orangistenclub D66 heeft het Nederlandse volk sinds 1966 bedrogen met gekozen burgemeesters en referenda.
Ruim een halve eeuw loopt dit orangistenclubje te zeuren over een Oranje democratie met genoemde burgemeesters en referenda. Zakken vullen met blabla!
De gekozen burgemeesters sneuvelde al eerder en staat nu weer in het Oranje-regeerakkoord. Ongetwijfeld sneuvelt dat weer, want Oranje wil geen gekozen bestuurders.
De kans is namelijk te groot, dat gekozen burgemeesters de smaak te pakken krijgen, hoger op willen en dus vervolgens een gekozen President wel zien zitten. Zeker met onze partij, De Republikeinen, in het land is dat een voorspelbare ontwikkeling.
En nu stemt D66 hun eigen referendum doodleuk weg.

Niet dat het erg is, want dat waardeloze referendum mocht van Oranje over van alles gaan behalve hun koninkrijk. Daar hebben we dus niks aan dus weg ermee.
Wij willen ook een referendum, maar dan beginnen we met de staatsvorm Oranje of de Republiek!!!

Kijk beste mensen, die orangisten clubs in de Tweede Kamer zijn geen politieke partijen maar Oranjeverenigingen. Al hun vertegenwoordigers in de Eerste- en tweede Kamer zweren trouw aan de Grondwet, dat hoort ook zo, maar ook nog eens expliciet aan de Koning en dat hoort niet zo.

Allemaal gezworen orangisten dus. Die het volk voorliegen en bedriegen met blabla over democratie, met maar éen doel, Oranje en hun regime laten zitten en daarmee hun zakken te vullen.
Onze partij, De Republikeinen, heeft er maling aan wat Oranje en de orangisten willen.
Ons land is ontstaan als republiek in 1588 en tot de VS de republiek van ons overnam in 1789 waren we de enige republiek op de wereld. We bleven een republiek tot 1806.
Wij willen de republiek. Leve de Republiek!
Sluit u aan of doneer op De Republikeinen

Politieke partijen zijn ontstaan in de VS en die gaan daar niet voor de tweede plaats achter een Koning. Nee, die gaan voor alle plaatsen ook de hoogste die van staatshoofd.
Onze partij is de enige partij, die dit waarmaakt. Wij gaan voor alle posities ook de hoogste, die van President dus het staatshoofd.
Sluit u aan of doneer op De Republikeinen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten