HOOFDPAGINA      

woensdag 5 december 2012

Jongeren van Marokkaanse afkomst in het Oranje-regime

Statistieken laten zien, dat jongeren met een Marokkaanse achtergrond aanzienlijk vaker in aanraking komen met Justitie dan andere jongeren, ook dan andere jongeren van allochtone komaf. Bron NU.jij
Het kan bijna niet anders of dat heeft te maken met het gegeven, dat immigranten uit Marokko, die volgens zichzelf en de Marokkaanse koning, nog steeds onderdanen zijn van de koning van Marokko en zich in het Van Oranje Nassau-regime daardoor meer denken te kunnen veroorloven dan bijvoorbeeld jongeren met een Turkse achtergrond.
Woorden als geschokt en nog eens geschokt door kamerleden die allemaal trouw hebben gezworen aan van Oranje Nassau en dus waarschijnlijk mede de oorzaak zijn van het probleem, zullen dit probleem zeker niet oplossen. Ook de oranje Wilders heeft trouw gezworen aan Van Oranje Nassau.
Tijd voor de Republiek voor het nodige aan orde, gezag, autoriteit van de staat en de afschaffing van dubbele nationaliteiten. Het laatste geeft nu toch een uitzonderingspositie aan bepaalde Nederlanders. Het kan een soort vakantieganger gevoel verschaffen en dat is discriminatie van burgers met maar één paspoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten