HOOFDPAGINA      

vrijdag 31 oktober 2014

De #WaMax handelsmissies zijn gebakken lucht

De Willem-Alexander-Maxima van Oranje Nassau handelsmissies leveren niets op, gebakken lucht.
De Hogeschool Windesheim deed een onderzoek naar deze missies en kwam tot genoemde conclusie.

Exact wat wij van de Republiek al dachten. Willem Alexander en Maxima kunnen uitstekend belastinggeld verbrassen en feestvieren, maar dat is dan ook alles.
Hun 'enorme populariteit' danken ze aan het feit dat iedereen wel geld wil verbrassen en feestvieren en niet wil denken of slechts sporadisch aan de harde kant van het leven,

Toch is ook die harde kant met onprettige maatregelen van het grootste belang om de boel aan de gang en een beetje leefbaar te houden.

woensdag 15 oktober 2014

Oranje gaat democratisch doen

Wat ze precies willen is niet duidelijk, maar Oranje gaat onderzoek doen naar het democratisch stelsel

Alles wat Oranje aan democratie doet is totaal tegengesteld aan hun systeem van erfopvolging, dus al hun blabla over democratie doen we maar af als blabla voor de publieke tribune.

De Republikeinse Moderne Partij blijft natuurlijk gewoon bestaan om Van Oranje Nassau te verdrijven voor de Republiek Nederland.




Meer democratie dan de democratie waar de Republikeinse Moderne Partij voor zorgt is er niet tot dusver.

De Republikeinse Moderne Partij biedt het Nederlandse volk maximale democratie, met de volledig legale en officiƫle keuze tussen:
  • Van Oranje Nassau met hun erfopvolging als staatshoofd 
  • De Republiek Nederland met een gekozen President als staatshoofd.
Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP

dinsdag 7 oktober 2014

Nederlanders zeuren en kankeren weer over hun koningshuis

De begroting van het koningshuis is aan de orde en dat betekent kankeren, zeuren en mauwen over de kosten, het supersterren gedrag van superster Maxima en het zich gedragen als een sjeik van Willem Alexander.
De fam. Van Oranje Nassau gaat tekeer met de euro's of ze in het grootste en machtigste land op de wereld regeren.
Mensen in de zorg creperen, pensioenen worden verlaagd, thuiszorg moet de kleine man zelf betalen enz.. Kortom een grote crisis en bijbehorende armoede.

En dan gaan de lieden in de 2e Kamer, die voor hun zetel alle 150 trouw hebben gezworen aan Beatrix en later Willem Alexander van Oranje Nassau, zich quasi kritisch uitlaten over de fabelachtige bedragen, die deze familie uitgeeft en wij met z'n allen moeten betalen. Een nummertje opvoeren voor de publiek tribune heet dat, machteloze blablabla.

woensdag 1 oktober 2014

De PvdA verloochent de minister-president voor Oranje

Foto: Dagelijkse Standaard
Iedereen begrijpt, dat de minister-president in 1945 de opstap was naar de Republiek Nederland.
PvdA leider Drees was, tijdens een groot deel van diens leven, de verpersoonlijking van de minister-president en de AOW.
Drees zei zijn lidmaatschap van de PvdA in de jaren 70 op, uit onvrede over de koers van de partij.
Den Uyl heeft toen de PvdA nog een tijdje overeind gehouden, maar Den Uyl was al een oranje 'premier' en geen minister-president. En in tegenstelling tot de minister-president, doet een premier niets anders dan wat van Oranje Nassau wil.