HOOFDPAGINA      

zaterdag 24 mei 2014

RTL journalist Jos Heymans zeurt over slechte behandeling door Wilders

Beetje een domme gozer die mijnheer Heymans van RTL, want dan laat je de PVV en Wilders toch gewoon kapot vallen man.
Het probleem is dat Jos Heymans niet alle kanten van de politiek durft te belichten, maar alleen maar oranje politiek presenteert. Wilders weet dat natuurlijk en maakt daar genadeloos gebruik van, door bange journalisten als honden te behandelen.
Laat zien dat je nog een beetje een vent bent mijnheer Heymans en je beroep serieus neemt, doe wat je moet doen als journalist en dat is aandacht besteden aan de enige andere mogelijkheid voor het belangrijkste van de politiek, namelijk de staatsvorm.
Van Oranje Nassau is niet heilig en ook niet zaligmakend. Ook hebben we hun niet nodig om het land te besturen. Twee eeuwen waren we de enige republiek op de wereld, beroemd, berucht en vooral zeer welvarend.
De Republikeinse Moderne Partij wil weer de Republiek Nederland maar nu met de minister-president die we al hebben sinds 1945 en daarboven een President.
Besteed daar eens aandacht aan mijnheer Heymans en laat de oranje Wilders gewoon een tijdje barsten.
Bron: Dagelijkse Standaard

Sarkozy lanceert plan EU II en Schengen II

Mijn steun heeft ex-President Sarkozy voor zijn plan. De immigratie loopt de spuigaten uit en met continue geld blijven overhevelen van de welvarende EU staten naar de achtergebleven landen kun je ook niet blijven volhouden.
De EU verdwijnen zie ik ook niet, maar een EU II met twee snelheden, zo Sarkozy dat voor ogen staat, is nog niet zo gek.

De kansen om in 2017 opnieuw te worden gekozen tot President van Frankrijk liggen overigens zeer gunstig voor Sarkozy.

woensdag 21 mei 2014

Prins Charles vergeleek Poetin met Hitler

Zelfs de Britse royals kunnen zich niet altijd afzijdig houden van de wereldpolitiek en een woordvoerder als Cameron namens hun laten spreken op het internationale politieke toneel.
Ga maar na, het is altijd President Obama, president Poetin en President Hollande, die de kastanjes uit het vuur moeten halen, nooit eens de Britse royals.
En de Britse royals zijn toch ook echt het staatshoofd van een groot en machtig land en voorzitter van hun Gemenebest.
Zij gaan op hun troon zitten toekijken hoe de wereld met elkaar ruzie maakt en oorlogen voert.
Blijkbaar is er wat veranderd voor de positie van de Britse royals in de wereldpolitiek. Prins Charles heeft zich in een gesprek met Marienne Ferguson, een joodse immigrante in Canada, laten ontvallen: "en nu doet Poetin bijna hetzelfde als Hitler".

donderdag 15 mei 2014

Het enige waar Oranje voor zorgt is asielzoekers en nog meer asielzoekers

Koning van de asielzoekers
In heel 2014 worden 65.000 asielzoekers verwacht in ons land. Een explosieve stijging die doorzet zodat er volgend jaar naar verwachting 130.000 asielzoekers zich zullen melden in Nederland.
Terugsturen of uitzetten kan wil en durft WA Van Oranje Nassau niet. Wat hij wel doet met is onze bezittingen en inkomsten uitleveren aan alle vluchtelingen op de wereld, die hij in zijn oranje 'koninkrijk' stopt.

Ik roep u op met mij hiertegen in verzet te komen en dan niet die halfslachtige blabla, maar met mij echt gaan voor het aan de kant zetten van WA Van Oranje Nassau voor een President.
Een referendum over een President/Republiek VOOR TEGEN moet zo snel mogelijk plaatsvinden.
En wil het volk dan een stop op asielzoekers of een redelijk quotum dan komt er een stop of een redelijk quotum.

dinsdag 13 mei 2014

Samsom wil gepensioneerden de werkgelegenheid laten betalen

Een Partij van de Oranjes stokpaardje is het en niets anders, waar Samsom nu weer mee aankomt. Een investeringsplan voor pensioenfondsen leidt slechts tot nog meer overheadkosten op investeringen, een lager rendement op investeringen van pensioenfondsen en dus lagere pensioenen en hogere pensioenpremies.
Zo draaien gepensioneerden en deelnemers aan een pensioenfonds op voor de kosten van stimulering van de arbeidsmarkt.
Nee, Samsom. Oranje neemt alle lust tot werken weg, zet eerst met ons die mensen eens aan de kant voor de Republiek en een President, dan kun je je eindelijk weer meten met Duitsland.

zondag 4 mei 2014

Dodenherdenking mede namens de familie Zorreguieta

Voortaan worden onze doden herdacht mede door de familie Zorreguieta en die weten wat het is om slachtoffers te maken.
Maxima legt vandaag een krans op de Dam. Het was haar vader, die deel uitmaakte van de Videla-Junta en mogelijk zelfs medeplichtig is aan talrijke doden tijdens dat bewind.

U stemt stilzwijgend in met deze schijnheilige gang van zaken, want u kunt ook gewoon deze mensen laten barsten en lid worden van de Republikeinse Moderne Partij voor de Republiek Nederland met een President en de minister-president.

Laat vallen dat Oranje/Zorreguieta bewind en word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP