HOOFDPAGINA      

dinsdag 25 maart 2014

Maxima en President Obama Willem Alexander hangt er maar wat bij



President Obama en Maxima dat wil wel. Willem Alexander staat bij voor spek en bonen. President Obama kijkt hem op geen enkele foto aan, Maxima eist al zijn aandacht op.
Het zal hun relatie geen goed doen en het is zeer onwaarschijnlijk, dat Willem Alexander het volhoudt om telkens overschaduwd te worden door Maxima

Op de eerste foto geeft President Obama Willem Alexander een hand, terwijl hij Maxima aankijkt. Het moet een vernederende ervaring zijn geweest.

Video: President Obama's slotspeech van de NSS


Over de Krim zei President Obama desgevraagd nog, dat hij niet vindt dat deze crisis bewijst dat de invloed van de VS tanende is. 'Er zullen altijd slechte dingen gebeuren in de wereld. Maar als er wat gebeurt kijkt de wereld naar de VS voor een antwoord. Daarom zetten we ons in en spreken we ons uit over wat goed is en wat slecht is.' Bron: Volkskrant

Commentaar:
Het cursieve en onderstreepte gedeelte is absoluut juist en het is goed dat de President van de VS dit eens openbaar uitspreekt.

Niemand staat boven de partijen in Nederland

Willem Alexander staat ten hoogste boven zijn eigen aanhang, maar komt niet verder dan tegen de Republikeinse Moderne Partij.
Ik verbaas me altijd over de onnozelheid die mensen aan de dag leggen met de veronderstelling dat van Oranje Nassau boven de partijen zou staan en dat dat ook geld voor burgemeesters.
Tot de RMP werd opgericht stond Van oranje Nassau boven hun eigen achterban want daar was niks anders dan achterban.
Sinds de Republikeinse Moderne Partij bestaat is er oppositie in het land. Willem Alexander staat niet boven onze partij, maar kan niet anders dan tegen onze partij zijn en wij zijn natuurlijk tegen hem.

maandag 24 maart 2014

De President die Nederland zo bejubelde zet voet op onze bodem

Barack Obama was ongekend populair in Nederland tijdens zijn beide verkiezingstournee's. Het Nederlandse volk omarmde massaal de aanvankelijke underdog, die later de eerste Afro-Amerikaanse President werd van de VS.
In de tweede termijn van President Obama is hij nog altijd giga populair in ons land.
Deze foto sierde buitenlandse voorpagina's
Ik ben niet snel onder de indruk, maar het landen op Schiphol van de Air Force One met daarin President Obama was toch echt indrukwekkend.
Namens alle republikeinen in Nederland heet ik President Obama hartelijk welkom in, het oudste land op de wereld dat nog bestaat en een republiek had, Nederland. Een President kan niet zonder Republiek, dus Nederland zal alleen al daarom een bijzonder plaatsje hebben in het hart van de Amerikaanse President.
Dat de NSS een succes mag worden.

vrijdag 21 maart 2014

Nieuwsuur beledigt President Hollande door hem 'premier' Hollande te noemen

Grover kun je een staatshoofd niet beledigen en kleineren. Nieuwsuur verslaggever in Brussel noemt President Hollande, het staatshoofd van Frankrijk, premier Hollande.
Hallo, hallo Chris Ostendorp, stort je salaris van deze maand maar terug plus een boete van 100%, want dit zijn blunders die een verslaggever, fors betaald van belastinggeld, zich niet kan permitteren.

Zie deze aflevering van Nieuwsuur op exact 10.34 vanaf het begin.

Het is overigens niet de eerste keer dat dit gebeurd.
EditieNL en Telegraaf.nl noemden beide President Janoekovitsj al premier Janoekovitsj.
Sinds Willem Alexander zijn moeder opvolgde is dit blijkbaar een nieuwe strategie van de oranjeclub in een poging om zijn 'koningschap', waarvan ze weten dat het alleen oude mensen en Marokkanen nog wat zegt, glans te geven.
Zie ook De oranje media noemen nu zelfs een President al premier



Waardeloze verslaggever













Niemand van Nieuwsuur heeft excuses aangeboden voor de grove belediging van het staatshoofd van Frankrijk, noch een rectificatie van deze vernedering.

donderdag 20 maart 2014

RTL pretendeert onpartijdigheid maar is gewoon een Oranje zender

In de 14 jaar dat de RMP bestaat heeft RTL slechts één keer de RMP in beeld gebracht. Het was in een zeer kort item in RTL5 Nieuws met 200.000 kijkers, wat inmiddels niet meer bestaat.
In Nederland is, afhankelijk van de vraagstelling, tussen de 25% en 50% voor de Republiek. De RMP zou dus ten minste een aantal zetels moeten hebben in de Eerste en Tweede Kamer.
Pieter Klein. Foto Volkskrant
En RTL zou ook onze partij in beeld moeten brengen, zodra het Oranjebewind in het nieuws is. De RMP is immers nog altijd de enige serieuze oppositie in Nederland op het niveau van de staatsvorm.

Dan is het zeer stuitend, dat adjunct-hoofdredacteur Pieter Klein van RTL nieuws, toch Nederlands belangrijkste zender, in hun programma RTL Boulevard staat te beweren dat ze onpartijdig zijn, terwijl ze uitsluitend partijen die van Oranje Nassau steunen voor een koninkrijk in beeld brengen.

zaterdag 15 maart 2014

Van Aartsen wil ook in Nederland om de macht stemmen

Burgemeester Van Aartsen van Den Haag houdt in de Volkskrant een pleidooi voor stemmen om de macht in twee rondes en het kiezen van de burgemeester door de burgers.
Het verheugt mij dat een serieus iemand als dhr. Van Aartsen, dit pleidooi afsteekt in de Volkskrant. Eerder was het Van Aartsen, die als fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer het eerste landelijke referendum in Nederland mogelijk maakte. In 2005 vond het plaats en ging over voor/tegen de concept Grondwet van de EU.
U zult zich ongetwijfeld herinneren, dat die Grondwet niet doorging, er kwam een verdrag voor in de plaats.
Voor de RMP is dat referendum uit 2005 van essentiële betekenis, omdat het voor ons de weg heeft gebaand om de keuze Republiek Nederland voor/tegen via een referendum aan het Nederlandse volk voor te leggen, zodra we in de Tweede Kamer zitten.

vrijdag 14 maart 2014

Geen vriendjespolitiek maar voor wat hoort wat

In NL krijgen degene die Van Oranje Nassau het hardst steunen de mooiste posities. Heel normaal want in de VS doen ze exact hetzelfde. Degene die de President het hardst steunen krijgen de mooiste posities. De aanstelling van de nieuwste ambassadeur van de VS in Nederland is daarvan het mooiste bewijs.
Timothy M. Broas haalde3 $500.000 op voor de verkiezingscampagne van Barack Obama en hij wordt door de President beloond met ambassadeurspost van de VS in Den Haag.

De burgers in Nederland die zitten te schelden op het Oranjebewind, dat het allemaal vriendjespolitiek is, hebben min of meer gelijk, maar hun gelijk maakt niets uit. Het zijn de lieden die aan de kantlijn blijven staan.

maandag 10 maart 2014

Ga niet voor WA v. Oranje Nassau openbare voorzieningen overeind houden

Gekke Gerrit, dat ga je niet doen voor # WaMax. 
Veel oranje-gemeenten hebben de onbeschoftheid burgers te vragen voor #WaMax openbare voorzieningen in stand te houden. B.v. boeken in de kast zetten bij de bibliotheek, of kaartjes verkopen bij het zwembad

De burgers moet eerst maar eens gevraagd worden of ze het Van Oranje Nassau-regime wel willen of dat ze de Republiek Nederland willen met een President, die we zelf kiezen als staatshoofd.
En dan niet vragen in zo'n oranje DeHond flut enquête, nee, in een officieel referendum over de staatsvorm Republiek Voor/Tegen

dinsdag 4 maart 2014

Onze media discrimineren en schenden daarmee de Grondwet



Nee, niet de homoseksuelen maar de republikeinen worden door deze figuren op een schandalige wijze gediscrimineerd.

Artikel 1 van de Grondwet luidt:
Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

Wij republikeinen worden door de media gediscrimineerd. Ze besteden nul komma nul aandacht aan ons staatsbestel, de Republiek, terwijl 25% tot 50% in Nederland de Republiek wil.

Volgens de laatste EenVandaag peiling met de vraag:
Moet Nederland een monarchie blijven of een republiek worden?
is 25% van het volk voor een republiek.  
In een TNS/NIPO enquête van 2003 met de stelling:
erfopvolging is niet meer van deze tijd.
Vond 57% van het Nederlandse volk dat erfopvolging inderdaad niet meer van deze tijd is. 
Voorbeeld valse voorlichting