HOOFDPAGINA      

woensdag 31 juli 2013

Demonstreer op 3e dinsdag van sept. in Den Haag


Steek de 'Joanna bordjes' op de 3e dinsdag van september omhoog in Den Haag op het Binnenhof, langs de route en voor paleis Noordeinde.

zaterdag 20 juli 2013

Het Oranje-regime beledigt Rusland en Poetin

In 2012 kwamen 860 asielzoekers uit Rusland naar Nederland, een toename van 63% t.o.v. 2011. De oorzaak zou zijn de terugkeer van Poetin als President. Slechts enkele tientallen van deze 860 zouden hebben mogen blijven volgens Telegraaf.nl.
Het zijn er ongetwijfeld veel meer die een verblijfsvergunning hebben gekregen, want er wordt nauwelijks een asielzoeker teruggestuurd, volgens eerdere berichten.
Asielzoekers uit Rusland moeten per definitie geweigerd worden en meteen teruggestuurd, want met Rusland is nauwelijks wat mis, qua rechtssysteem en democratie.

maandag 15 juli 2013

Oude foto's: President Reagan dansend met prinses Diana

De Daily Mail publiceert oude foto's van een dansende prinses Diana met President Reagan.

De Van Oranje Nassau-club moet dus niet zo moeilijk doen richting de Republikeinse Moderne Partij, want deze foto's laten zien dat het ook anders kan. Gewoon de haat en tegenstelling voor een dagje opzij zetten.

Op dezelfde White House-party danste prinses Diana ook met Clint Eastwood en Tom Selleck

Klik hier voor de foto's

woensdag 10 juli 2013

Medische staf mede-eigenaar van een ziekenhuis

Het LangeLand ziekenhuis in Zoetermeer wordt mede gered doordat de medische staf 20% aandelen koopt Het lijkt mij een zeer goede ontwikkeling voor de zorgsector en het LangLand ziekenhuis kon hiermee weleens zorgen voor een grote verandering in het ziekenhuiswezen.
Al hebben medisch specialisten geen verstand van managen, ze zullen alles doen om managers aan te stellen, die het in hun ogen goed kunnen, zodra het om hun eigen geld gaat. Ook voor de werksfeer en motivatie in een ziekenhuis lijkt het me een zeer goede ontwikkeling en dat heeft weer een gunstige invloed op de kwaliteit.

De oranje-partijen in het rood door steeds vallende regeringen

PvdA, CDA en GL zitten diep in de schulden. Bron: Telegraaf
Zes achtereenvolgende regeringen zaten de 4 jaar niet uit sinds het bestaan van de Republikeinse Moderne Partij. De RMP werd opgericht op 14 september 2000 en sindsdien vonden al 5 keer Tweede Kamerverkiezingen plaats in Nederland, die grote financiële gevolgen hebben gehad voor de oranje-clubs.
De RMP kon helaas aan geen van deze 5 verkiezingen deelnemen, omdat we niet genoeg leden en niet genoeg euro's hadden en nog niet hebben.

zaterdag 6 juli 2013

Failissement in aantocht voor de UMP van ex-President Sarkozy

Een faillissement is in aantocht voor de UMP van ex-President Sarkozy, als gevolg van een afkeuring door de Conseil Constitutionel van de  afrekening voor de uitgaven voor de presidentscampagne van 2012. Er is heftig gesjoemeld door de UMP, een afkorting van Union pour un Mouvement Populaire en is ontstaan in 2002 uit een fusie tussen het  Rassemblement pour la République (RPR) van Jacques Chirac en de veel kleinere Démocratie Libérale (DL) van Jean-Pierre Raffarin

Wij van de RMP waren juist zeer ingenomen met de UMP, omdat de M en de P in de naam een zelfde klank geeft als onze partij. Succes heeft het ons overigens niet gebracht, toch mag de UMP vanwege die overeenkomst in klanken blijven. Baat het niet, schaadt het niet.

Volgens Stefan de Vries, RTL correspondent in Frankrijk, zou het de kansen van Sarkozy om opnieuw President van Frankrijk te worden vergroten en dat zou weleens kunnen.
Van mij mag de kleine Fransman na Hollande weer President worden van de door Charles de Gaulle gestichte 5e republiek.

dinsdag 2 juli 2013

Dwazen van de NS; koop gewoon een paar TGV's of de Duitse ICE treinen

Wat een geklungel bij de NS. Het moest haast wel een steekpenningenkwestie zijn, om steeds weer de verkeerde treinen te bestellen, in plaats van het meest voor de hand liggende te kopen.
Het meest voor de hand ligt de aanschaf van enkele TGV's of enkele Duitse ICE treinen, die rijden met een snelheid van 300 km per uur.
Nee, de NS koopt eerst Fyra's waar de Deense spoorwegen al grote moeilijkheden mee ondervonden. De NS had zich van deze ervaring op de hoogte moeten stellen en de Fyra moeten afwijzen op basis van die bevindingen. Vervolgens had de NS het meest logische moeten kopen en dat is de Franse TGV of de Duitse ICE trein.
Het Fyra debacle is nog niet financieel afgewikkeld of ze willen de volgende dwaze aankoop alweer gaan doen. Nu willen ze  nieuwe Traxx-locomotieven kopen, die maar 160 kilometer per uur kunnen rijden.
Zelfs de Oranje-Tweede Kamer verbaast zich over dit voornemen. Zelfs zij hebben in de gaten, dat het behoorlijk achterlijk is om voor een hogesnelheidslijn locomotieven aan te schaffen die niet harder kunnen dan een gewone intercity.