HOOFDPAGINA      

zaterdag 29 december 2012

Herstel de Republiek site is fake

De site Herstel de Republiek is FAKE. Ze schrijven aan de lopende band anoniem artikelen over Van Oranje Nassau en gaan vervolgens met iedere Tweede Kamerverkiezing stemmen op de lieden, die nadat ze hun stem binnen hebben, trouw zweren aan Van Oranje Nassau.
Het zijn dit soort fake-republikeinen, die ervoor zorgen dat Van Oranje Nassau aan de macht blijft. Vermoedelijk worden, ze via een of andere familie-stichting, betaalt door Van Oranje Nassau , om op deze wijze een quasi verzet te plegen tegen hun regime en daarmee de Republikeinse Moderne Partij, de eerste republikeinse partij in NL, die gaat voor het echte, de weg naar de Tweede Kamer te versperren.

Update 16/8/2013:
De site "Herstel de Republiek" waar dit artikel over gaat heeft het bijltje erbij neergegooid een half jaar geleden. Het was ook een zinloos gezeur over de Oranjes.
Update 31/3/2014:
Inmiddels is herstel de republiek een Wordpress blog geworden, waar doelloos in algemene zin over politiek wordt geschreven.

De Republikeinse Moderne Partij gaat gewoon door tègen W.A. v. Oranje Nassau en wil hem via een referendum zo snel mogelijk wegstemmen.
Steun ons!


Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP

vrijdag 28 december 2012

Republikeinen in NL stemmen op Oranje


Het zijn in Nederland gek genoeg de republikeinen, die zorgen dat Van Oranje Nassau aan de macht blijft, door bij iedere Tweede Kamerverkiezing te gaan stemmen op personen, die een eed van trouw afleggen aan Van Oranje Nassau zodra ze hun Kamerzetel innemen. Wèg is je republikeinse stem en je wordt hartelijk bedankt.

Nee, er is maar één weg naar de Republiek Nederland voor republikeinen in NL. In plaats van te gaan stemmen op trouw zweerders aan Oranje, lid/donateur worden van de Republikeinse Moderne Partij en pas weer gaan stemmen zodra de RMP deelneemt aan de Kamerverkiezingen.

We rekenen op u. Lid van de RMP of doneren.

woensdag 26 december 2012

Gesjoemel met de kijkcijfers van de Oranje kerstrede 2012

Foto: www.volkskrant.nl
Telegraaf.nl maakte aanvankelijk melding van een beschamende 780.000 kijkers naar de kerstrede 2012 van mevrouw. De Gelderlander.nl noemde 1.100.000 kijkers.
Later werden deze aantallen veranderd in 1.800.000 kijkers en daarmee zou het aantal kijkers van 2010 en 2011, beide ongeveer 1.350.000, ruimschoots overschreden zijn.
De RMP vertrouwt dit niet en denkt dat er gesjoemeld is met de kijkcijfers 2012 van de oranje kerstrede.
Het aantal kijkers naar mijn kerstrede voor republikeinen op YouTube steeg tot nu toe met ruim 200% t.o.v. vorig jaar en dat is een gunstige ontwikkeling voor de Republiek en President. Leve de Republiek.
Begin 2013 goed en word vandaag nog lid van de RMP of doneer de partij.

vrijdag 21 december 2012

Kersttoespraak 2012 voor republikeinen


De kerstrede voor republikeinen in Nederland, want republikeinen in Nederland staan ook met kerst niet alleen.
Wilt u het hele jaar onder de paraplu van soortgenoren? Lid van de RMP of doneren.

Mevrouw sprak in haar kersttoespraak 2012 het volgende: "onvrede in de maatschappij lijkt alles te overschaduwen". Dat denk ik ook vaak, maar en dan denk ik er meteen bij, dat mevrouw daarvan de grootste oorzaak is.
Daarom onze vurige wens voor 2013, dat het nieuwe jaar ons de Republiek en een President mag brengen, of ten minste een nieuwe essentiële stap in de richting van de Republiek en President. Een Kamerzetel voor de RMP is zo'n essentiële stap.
Nogmaals, word lid van de RMP of doneer.

donderdag 20 december 2012

President Obama: "het rapport van de commissie aanpassen wapenwet gaat deze keer niet achter de rododendrons

President Obama maakte, in het kader van het aanpassen van de wapenwet n.a.v. het Newtown drama, een statement met de zin: "En het rapport van de commissie verdwijnt deze keer niet voorgoed in een bureaulade".
Impliciet gaf de President van de VS hiermee te kennen, dat menig rapport van een commissie in een bureaulade verdwijnt zonder dat er ooit wat mee wordt gedaan.
Best bijzonder, dat het machtigste land ter wereld, dat de President uitvond in 1789, dit impliciet onverbloemd naar buiten brengt.


vrijdag 14 december 2012

Bent u tègen de superprovincies? Word lid of doneer de Republikeinse Moderne Partij

Het Oranje-regime wil uw provincie afpakken. Oranje-Plasterk heeft de kolder in de kop gekregen en wil de basis van Nederland aantasten.
De basis van Nederland is nog altijd onze vroegere republiek der Zeven Provinciën en daar kun je niet mee sjoemelen.
Kom in opstand tègen Van Oranje Nassau en zorg met de Republikeinse Moderne Partij, dat uw provincie blijft zoals die is.

Word lid van de Republikeins Moderne Partij of doneer de partij.

donderdag 6 december 2012

Het Van Oranje Nassau-bewind is corrupt

We kunnen er niet langer omheen, het Van Oranje Nassau-bewind is corrupt, want bijna dagelijks komt er wel een of andere corruptie binnen hun regime naar buiten. Dan zit, sinds de Republikeinse Moderne Partij werd opgericht op 14 september 2000, ook nog eens geen enkele oranje-regering de 4 jaar uit en dat brengt het land grote schade toe. Ze zijn nu bezig met oranje-regering nr. 7 vroegtijdig te laten vallen en dat gaat hun zeker lukken gegeven de belabberde start met de zorgpremie en nu het aftreden van Co Verbaas, wegens opnieuw, vermeende fraude met declaraties.

De situatie in ons land is zo, we gaan òf verder met Van Oranje Nassau en een koninkrijk met een premier òf met de Republikeinse Moderne Partij met de Republiek Nederland, een President en de minister-president die we al hebben.

woensdag 5 december 2012

Jongeren van Marokkaanse afkomst in het Oranje-regime

Statistieken laten zien, dat jongeren met een Marokkaanse achtergrond aanzienlijk vaker in aanraking komen met Justitie dan andere jongeren, ook dan andere jongeren van allochtone komaf. Bron NU.jij
Het kan bijna niet anders of dat heeft te maken met het gegeven, dat immigranten uit Marokko, die volgens zichzelf en de Marokkaanse koning, nog steeds onderdanen zijn van de koning van Marokko en zich in het Van Oranje Nassau-regime daardoor meer denken te kunnen veroorloven dan bijvoorbeeld jongeren met een Turkse achtergrond.

dinsdag 4 december 2012

Wantoestanden in het oranje-regime moeten niet door hun zelf maar door de Republikeinse Moderne Partij onderzocht worden

Het ene corruptieschandaal in het oranje-regime na het andere. Inmiddels te talrijk om op te sommen, maar het laatste grote schandaal is Amarantis. Op basis van alle berichtgeving heb ik geconcludeerd, dat er corruptie is op menige andere grote scholengemeenschappen en menige woningcorporatie. Zelfs bij de provincie Noord Holland was sprake van corruptie door een bestuurder. Ook burgemeesters blijken nog al eens hun zakken op onheuse wijze te vullen met euro's.
De oranje-hofnarren in de Eerste en Tweede Kamer reageren dan namens mevrouw geschokt en nog een geschokt, maar doen natuurlijk niets, omdat alle schandalen onder hun toeziend oog hebben plaats gevonden en zij zelf dus mede schuldig zijn.

zaterdag 1 december 2012

Corrupte bestuurders vervolgen

De media boycotten de Republikeinse Moderne Partij en daardoor tiert de corruptie welig. Ga maar na, sinds het overlijden van Drees in 1988 heeft het oranje-regime eigenlijk een soort alleenheerschappij, omdat er niemand is die er tegenin gaat.
De enige oppositie tegen het oranje-regime, de Republikeinse Moderne Partij, wil meteen de Republiek Nederland met een vergaande sociale controle maar vooral ook weer een controle door de Eerste en Tweede Kamer op excessen in de maatschappij en directe maatregelen daartegen. En dan niet met halfzachte convenanten, maar met handhaving van wetten